A koronavírus miatt a Visual Europe Group felelősségteljes rendezvénytechnikai szolgáltatóként fokozott figyelmet fordít a higiéniai óvintézkedésekre, ügyfelei és munkavállalói védelmében.

A megelőzés érdekében, a járványügyi ajánlásokkal összhangban javasolt fokozott higiéniai, takarítási intézkedések bevezetése.

Eszközök fertőtlenítése

A Visual Europe Group felelősségteljes rendezvénytechnikai szolgáltatóként fokozott figyelmet fordít a higiéniai óvintézkedésekre, ügyfelei és munkavállalói védelmében.

Kiemelten kezeljük a rendezvényen használt eszközök fertőtlenítésének kérdését, például a szavazógépek, a tolmácstechnika, a mikrofonok sterilizálását. A nemzetközi szervezetek ajánlásait szem előtt tartva a különböző felületeket 70 százalékos alkoholt tartalmazó fertőtlenítővel vagy egyéb antibakteriális komponensű (hidrogén-peroxid, klór, triklozán) szerrel tisztítjuk. Szerteágazó tapasztalatokat gyűjtöttünk egészségügyi intézmények műtőinek technikai kialakításában és üzemeltetésében, így a fertőtlenítéssel kapcsolatos teendőkben naprakész ismeretanyag áll rendelkezésünkre.

Higiéniai óvintézkedések

További fontos óvintézkedésekre is hangsúlyt fektetünk, például a rendszeres kézmosásra, illetve a testi kontaktus minimalizálására, így a kézfogás mellőzésére. A Visual Europe Group kiemelt figyelmet fordít ezekre a higiéniai alapelvekre, munkatársainkat szakszerűen felkészítjük, ismerik a vonatkozó egészségügyi protokoll előírásait. A WHO ajánlásaival összhangban rendszeres kézmosást javaslunk, szappannal és folyóvízzel, lehetőség szerint kézfertőtlenítő használatával is. Minden esetben javasoljuk a kézmosást köhögés, tüsszentés után, toaletthasználatot követően, ételkészítés előtt és után, valamint étkezés előtt.

Kérjük, amennyiben szolgáltatásainkkal vagy az alkalmazott óvintézkedésekkel kapcsolatban kérdése merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@vegroup.hu címen.

pályázatok
Update Cookie Preferences