Production

Visual Europe Production - We create events

Online rendezvények

Cégünk szakértő komplex interaktív, hibrid és online rendezvények előkészítésében, illetve lebonyolításában. A stúdiónkban, illetve közreműködésünkkel lebonyolított több 100 online és hibrid rendezvény garancia a sikerre.

Online közvetítési és streaming megoldásaink egyaránt használhatók kongresszusok, videokonferenciák, webináriumok, workshopok, vagy éppen koncertek, kulturális események esetében. Lehetőség van offline rendezvények mellé online kiegészítő (hibrid rendezvény) vagy akár teljesen online megoldásokra is.

Professzionális stúdiónk tágas színpaddal, színvonalas kiszolgáló infrastruktúrával, szinte korlátlan parkolási lehetőséggel és felkészült stábbal áll ügyfeleink rendelkezésére, az egészségügyi óvintézkedések maximális betartása mellett.

A 15 éves rendezvénytechnikai tapasztalattal rendelkező Visual Europe Production stúdiójában akár 20 kamera is dolgozhat egyszerre, modern hang-és vizuáltechnikával, és akár 20 fős szakértői stábbal is. Különleges, multifunkcionális, íves LED-falunk mérete, alakja rugalmasan változtatható és páratlan vizuális megoldásokat kínál.

Konferenciák szervezői számára is komplett szolgáltatást nyújtunk, például: tartalomgyártás-és megjelenítés széles eszköztárral, reklámok, támogatói tartalmak megjelenítése professzionális stúdióháttérrel, élő produkciókhoz vagy felvételekhez, szavazási és egyéb interaktív megoldások.

Az eseményekhez regisztrációra és jegyvásárlásra alkalmas oldal kapcsolható, többféle fizetési megoldással, a jegyvásárlóknak extra funkciókkal, mint például az esemény visszanézhetősége. A konferenciához bekapcsolhatók külső helyszínek is. Az interaktivitást többek között integrált online szavazással, valamint kérdezési lehetőséggel segítjük.
Nagyobb online rendezvényeink: Év Irodája, Media Hungary, Danny Blue Show
Vegroup.hu - rólunk
Visual Europe Group - tökéletes hangzás, páratlan élmény
Full 1
Minden,
ami rendezvénytechnika
Minden,
ami rendezvénytechnika
Full 1
Visual Europe Group - logó

Visual Europe Group

Cím:
H-1044 Budapest, Óradna u. 11.

Telefon:
+36 1 430 0408

E-mail:
info@vegroup.hu

Kommunikációs- és sajtóügyek:
sajto@vegroup.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences