Drónshow

Drónokkal alkotni izgalmas feladat: olyan, mintha lenne egy ceruzánk, amivel bármit rajzolhatunk az égre. Ez a forma bárhogy mozoghat, bármit meg tud csinálni, és a kreativitásnak tényleg csak a képzelet szab határt!

Alkoss velünk felejthetetlen közösségi élményeket! A Visual Europe Group kreatív stúdiója Európa egyik legnagyobb drón flottájával várja a megkeresésed.
sales@visualeurope.com

Kik vagyunk mi?

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk fix rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, illetve egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában. Ügyfeleink számíthatnak ránk AV technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében is. Folyamatos fejlődésre és megújulásra törekszünk, talán ennek is köszönhető, hogy mára a rendezvénytechnikai piac egyik legnagyobb szereplőjévé váltunk, nem csak Magyarországon, hanem Közép-Kelet-Európában is.

Előnyt jelent, hogy jelentős vizuáltechnikai háttér áll rendelkezésre, hiszünk a hibrid drónshow erejében, mint a mappingelt vetítéssel kevert drónshow, és folyamatosan keressük a különleges, egyedi adottságokkal rendelkező helyszíneket is.

Videók

Showreel

World Aquatics – Animation

Sziget Fesztivál drone aftermovie – 400 drón

Balaton Sound – 320 drón

Taste of Transylvania – 320 drón

Heim Pál Gyermekkórház Mikulás-napi drónshow werk – 380 drón

World Aquatics – 400 drón 

Augusztus 20. – 152 / 296 drón

Sziget Fesztivál – 400 drón

Berek Látogatóközpont

Heim Pál Gyermekkórház Mikulás-napi drónshow – 380 drón

Heim Pál Gyermekkórház drónshow – animáció

Animáció 100 drónnal

Animáció 200 drónnal

Animáció 400 drónnal

Amit nyújtunk

Lenyűgöző légi show

Drónjainkat kifejezetten látványos fény show-k koreografálására fejlesztették, 500 drónból álló nagyflottánkkal egyedi és különleges show-kat tervezünk és valósítunk meg. A show kiegészíthető épület mappinggel, nagyméretű ledfalak tartalmával szinkronizálható, összehangolható egyéb látványos színpadi effektekkel.

Testreszabható témák

A drónokkal egyedi üzeneteket, témákat önthetünk új formába, az égboltot használva színpadként. A drónshow-k kiválóan alkalmasak márkaismertség növelésére és termékek vagy szolgáltatások promotálására. Egyedi és innovatív események, amelyek teljesen brandre szabhatóak. A néző a márkát élménnyel társítja, így a show emlékezetes módon segíti a brandüzenetet. 

Biztonság és megbízhatóság

Szigorú biztonsági előírások szerint működve a drónshow-ink precízen koreografáltak, hogy felejthetetlen látványt nyújtsanak minden résztvevőnek. A drónshow biztonságos lebonyolításához tér kell: a show alatt és meghatározott körzetében nem lehetnek nézők, járművek, lakóépületek. Emiatt minden esetben a helyszín, a körülmények vizsgálatával kell kezdeni, minden más csak ez után következhet.

Zökkenőmentes végrehajtás

Szakértőink a megrendelővel együtt gondolkodva tervezik és valósítják meg az eseményt, hogy problémamentes működést garantáljanak a kezdetektől a befejezésig.

Környezettudatos szórakozás

A tűzijáték modern alternatíváját jelenthetik a drónshow-k. Csendes, környezetbarát, kutyabarát és fenntartható megoldás, más show-elemekkel is kombinálható, mint például egy fényfestés, egyéb látványos színpadeffektek.

Folyamat

Kérjen ajánlatot!

Gyakori kérdések

Mennyi időre van szükség a megrendeléstől a show-ig?

Ideális esetben a megrendeléstől számítva 3 hónap szükséges ahhoz, hogy a legteljesebb show élményt hozzuk létre együtt. Ez egy közös gondolkodás a megrendelővel, annak érdekében, hogy teljesen brandre és üzenetre szabjuk a koreográfiát és a látványt.

Milyen helyszínen lehet drónshow-t tartani?

A drónshow biztonságos lebonyolításához tér kell: a show alatt és meghatározott körzetében nem lehetnek nézők, járművek, lakóépületek így a városi, belvárosi környezet ritkán alkalmas show lebonyolításra vagy csak jelentős többletköltségek mellett.

Milyen hosszú egy átlagos show?

Egy átlagos show 5-10 perc időtartamú, ennyi időbe akár 5-10 látványos animáció is belefér. A show hossza függ a hőmérséklettől is, hidegebb időben az akkumulátorok kapacitása csökken.

Milyen távolságból élvezhető a látvány?

A show kilométerekről is jól látható, több perspektívából is élvezhető. Az ideális nézőpont 500-800 méter között van a show méretétől és tartalmától függően.

Az időjárás befolyásolja a show-t?

Az eső és a szeles időjárás befolyásoló tényezők, extrém körülmények nem alkalmasak a drónshow megrendezéséhez.

Milyen engedélyekre van szükség a drónshow-hoz és ki gondoskodik ezekről?

Minden szükséges engedély beszerzéséről mi gondoskodunk. Fontos minden szükséges engedélyt beszerezni és az alkalmi engedélyeztetésre is oda kell figyelni.

Hány drón szükséges egy show-hoz?

Összetettebb animációk minimum 400 drónnal hozhatóak létre, minél több a drón, annál látványosabb a show.

Milyen információk szükségesek az ajánlatkéréshez?

  • a show tervezett helyszíne
  • a show időtartama
  • tartalmi elképzelés
  • milyen egyéb események kísérik a drónshow-t
Partnereink
Visual Europe Group - logo

Visual Europe Group

Address:
H-1044 Budapest, Óradna u. 11.

Phone number:
+36 1 430 0408

E-mail:
info@vegroup.hu

Communication and press affairs:
sajto@vegroup.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences