Smart building

Visual Europe Smart Building - We create unique
Visual Europe Smart Building

Okos épület

Egy túlhűtött légtér, egy indokolatlanul magasra állított fűtés, a rosszul szabályozott árnyékolástechnika, az éjszakára égve felejtett világítás vagy bekapcsolva maradt eszközpark jelentősen megnöveli egy iroda vagy intézmény energiaköltségeit.

Egy okos épület rendszer garancia a költséghatékonyságra: napi működtetése akár 10-20 százalékos energiamegtakarítást is eredményezhet. Rendkívül gyorsan megtérül tehát, hiszen egy épület beruházási költségéhez képest elenyésző az ára.

A nagyobb épületek napjainkban már szinte üzemeltethetetlenek ilyen rendszerek nélkül. A 21. században már nem életszerű megoldás például, hogy valaki végigjárja egy négyemeletes irodaház szobáit és lekapcsolgatja a villanyokat, letekeri a fűtést minden irodában. Rendszerünkkel távolról is üzemeltetheti valamennyi funkciót, egyetlen gombnyomással!

Konferenciatermeit is működtetheti intelligens vezérlő rendszerünkkel, ráadásul akár szekcionálhatja is a helyiséget, más-más funkciót adva egyes tereknek.

Mit kínál az okos épület?

Kényelem
Automatizálja irodája működtetését okos megoldásokkal! A rendszer a munka végeztével mindenhol lekapcsolja a villanyokat az épületben, vezérli a redőnyöket, a külső hőmérséklethez igazodva szabályozza a hűtést és fűtést.

Biztonság
Az okos rendszer érzékeli, zárva vannak-e az épület ajtajai, folyik-e a víz valahol vagy van-e bárhol füst. Azonnal értesítést küld, ha mozgás érzékelhető a létesítményben. Az intelligens konnektornak köszönhetően pedig nem probléma, ha egy kolléga bedugva felejt valamilyen eszközt: bármikor, bárhonnan lekapcsolhatjuk a konnektort.

Energiahatékonyság
Takarítsa meg a napi működtetési költségek akár 10-20 százalékát is ésszerű tervezéssel és okos megoldásokkal! Az automatizált rendszerben nincs többé emberi mulasztás vagy tévedés, csak biztonságos és kiszámítható működés. A megtakarított összeg pedig számos más területen segítheti egy vállalkozás, egy közintézmény fejlesztését.

Vegroup smart building - okos épület
Visual Europe Group - logo

Visual Europe Group

Address:
H-1044 Budapest, Óradna u. 11.

Phone number:
+36 1 430 0408

E-mail:
info@vegroup.hu

Communication and press affairs:
sajto@vegroup.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences