Díjaink

Conventa – 2023

  A Conventa Best Event Award versenyén a Szent István Nap záróeseménye, a Zenergia és az MVM Future Talks shortlistes lett.

  Flash Award – 2023

   A Flash Award díjátadón a rendezvényszakma legjobbjait értékelték, a Magyarországi Rendezvényszervezők és Szolgáltatók Szövetsége 12 kategóriában díjazott. A FINA 2022 lett az Év eseménye és Rendezvénytechnika kategóriában shortlistes lett. Az MVM Future Talks Digital Event és Event Design kategóriában lett shortlistes. 

   Eventex – 2023

    Az Eventex Awards minden évben több különböző kategóriában ismeri el azokat a vállalatokat, ügynökségeket, amelyek technológiai újításokat, kreatív megoldásokat vagy szolgáltatásokat kínálnak a rendezvényipari és élménymarketinggel foglalkozó iparági szereplők számára.

    Szent István Nap záróeseménye Use of Audiovisual kategóriában aranyérmet, az MVM Future Talks pedig bronzérmet kapott.

    Conventa – 2022

     Planet Budapest Best Educational Event kategóriában első helyezést és grand prix elismerést kapott.

     Eventex – 2022

      Szent István Nap European Event, Use of Audiovisual kategóriában bronzérmet, a Planet Budapest Set Design Use of Audiovisual és Use of Lights kategóriában bronzérmet, Creative Technology Innovation kategóriában pedig aranyérmet nyert.

      Vadászati Kiállítás Use of Audiovisual kategóriában bronzérmet kapott, Tradeshow kategóriában pedig ezüstöt. 

      A’Design Award – 2021

       360 Design Budapest kiállítást a nemzetközi A’ Design Award & Competition versenyen két bronz díjjal jutalmazták. Az esemény Event and Happening Design, valamint Interior Space and Exhibition Design kategóriában is dobogós helyre került. Eventex Virtual Expo kategóriában egy arany, Art Event kategóriában pedig egy bronz díjat hozott el.

       Eventex – 2021

        Arany díjjal zárta a versenyt az MVM Csoport megbízásából készült MVM Zenergia az Eventex Virtual Fundraising Event kategóriájában.

        Szintén aranyat kapott a Power Of Live Events Conference és B2B Events kategóriában, valamint szerzett mellé 3 ezüstöt is a Budget Event, Marketing Campaign – Non-for-profit/Government, The Grand Prix – Marketing Campaigns kategóriákban.

        Muse Awards

        Az MVM Future Talks platinum és arany díjat kapott és az MVM Edison két darab aranyérmet is szerzett.

        BEA World – 2021

        Ezüstöt nyertünk az Educational/Training Event kategóriában a Vadászati és Természeti Világkiállítással. A Bea World a világ legrangosabb rendezvényes versenye.

        BIX Legjobb Ügyfélélmény Díj

        Mindennap, minden projektben arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket. Ennek a törekvésnek a sikerét jelzi, hogy a VII. Bizalom Gálán a magasba emelhettük a Legjobb Ügyfélélmény Díjat.

        Visual Europe Group - logo

        Visual Europe Group

        Address:
        H-1044 Budapest, Óradna u. 11.

        Phone number:
        +36 1 430 0408

        E-mail:
        info@vegroup.hu

        Communication and press affairs:
        sajto@vegroup.hu

        pályázatok
        Update Cookie Preferences