Díjaink

A’Design Award – 2021

  360 Design Budapest kiállítást a nemzetközi A’ Design Award & Competition versenyen két bronz díjjal jutalmazták. Az esemény Event and Happening Design, valamint Interior Space and Exhibition Design kategóriában is dobogós helyre került. Eventex Virtual Expo kategóriában egy arany, Art Event kategóriában pedig egy bronz díjat hozott el.

  Eventex – 2021

   Arany díjjal zárta a versenyt az MVM Csoport megbízásából készült MVM Zenergia az Eventex Virtual Fundraising Event kategóriájában.

   Szintén aranyat kapott a Power Of Live Events Conference és B2B Events kategóriában, valamint szerzett mellé 3 ezüstöt is a Budget Event, Marketing Campaign – Non-for-profit/Government, The Grand Prix – Marketing Campaigns kategóriákban.

   Muse Awards

   Az MVM Future Talks platinum és arany díjat kapott és az MVM Edison két darab aranyérmet is szerzett.

   BEA World – 2021

   Ezüstöt nyertünk az Educational/Training Event kategóriában a Vadászati és Természeti Világkiállítással. A Bea World a világ legrangosabb rendezvényes versenye.

   BIX Legjobb Ügyfélélmény Díj

   Mindennap, minden projektben arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket. Ennek a törekvésnek a sikerét jelzi, hogy a VII. Bizalom Gálán a magasba emelhettük a Legjobb Ügyfélélmény Díjat.

   Visual Europe Group - logó

   Visual Europe Group

   Cím:
   H-1044 Budapest, Óradna u. 11.

   Telefon:
   +36 1 430 0408

   E-mail:
   info@vegroup.hu

   Kommunikációs- és sajtóügyek:
   sajto@vegroup.hu

   pályázatok