Smart building

Visual Europe Smart Building - We create unique
Visual Europe Smart Building

Okos otthon

Az okos otthon rendszer átveszi tőlünk otthonunk mindennapos működtetésének terhét, legyen szó a hűtő- és fűtőrendszer, a redőnyök, a különböző háztartási gépek vagy éppen a biztonsági rendszer szabályozásáról. Funkciói automatizált rendszerekben alkalmazkodnak felhasználója életviteléhez, tökéletesen személyre szabott működést garantálva.

Mit kínál az okos otthon?

Kényelem
Egy otthon működtetésének napi gondjait szinte teljesen megoldja az okos rendszer: ha lefekszünk aludni, mindenhol lekapcsolja a villanyokat, vezérli a redőnyöket, a külső hőmérséklethez igazodva szabályozza a hűtést és fűtést. Figyeli a felhasználói szokásokat, elemzi az ismétlődő történéseket és az eredmények alapján döntéseket hoz. Ha például rendszeresen ugyanabban az időpontban indulunk el otthonról és érünk haza, akkor a rendszer igényeink szerint meleg lakással, felkapcsolt villanyokkal vagy épp lágy zenével vár.

Biztonság
Ha nem vagyunk otthon, akkor is láthatjuk, zárva vannak-e az ajtók, folyik-e a víz valahol, nincs-e füst az épületben. Azonnal értesítést kapunk, ha mozgás érzékelhető a lakásban. Ha nyaralni megyünk, a rendszer szimulálja az otthoni jelenlétet: néha felkapcsolja a villanyt, le-és felhúzza a redőnyöket. Az intelligens konnektornak hála pedig nem probléma többé a bedugva felejtett vasaló sem: bármikor, bárhonnan lekapcsolhatjuk.

Energiahatékonyság
Egy túlhűtött légtér, egy indokolatlanul magasra állított fűtés, a rosszul szabályozott árnyékolástechnika, egy égve felejtett lámpa jelentősen megnöveli az energiaköltségeket. A beépített energiagazdálkodási funkciónak köszönhetően Ön pontosan nyomon követheti a rendszerbe integrált elektromos eszközök fogyasztását. A megfelelően időzített fűtés-hűtés vezérlés vagy világítástechnika jelentős , akár 10-20 százalékos energiamegtakarítást is eredményezhet.

Vegroup smart building - okos otthon

A tervezéstől kezdve

A Visual Europe Group 15 éves tapasztalatára már otthona tervezésétől kezdve számíthat! Segítjük Önt abban, hogy álmai otthonát teljesen igényeinek megfelelően alakíthassa ki. Személyre szabott, automatizált rendszereink magas szintű kényelmet, teljes biztonságot és optimális energiafogyasztást kínálnak a mindennapokban.

A felhasználónak az automatizált rendszer működtetéséhez csak egy mobiltelefonra vagy tabletre van szüksége, amelyről egy kezelőfelület segítségével az otthon minden funkciója irányítható.

ALAPFUNKCIÓK

központi vezérlő

központi termosztát

intelligens konnektor

fényerő-szabályzó

mozgásérzékelő

redőnyvezérlés

router

tablet

saját szoftver

TOVÁBBI FUNKCIÓK

nyitásérzékelő

okos zár

multimédia vezérlés

relék vagy dimmerek

helyiségenkénti fűtésszabályozás

kaputelefon jelzés

klímavezérlés

riasztó integráció

vízérzékelő

füstérzékelő

Visual Europe Group - logo

Visual Europe Group

Address:
H-1044 Budapest, Óradna u. 11.

Phone number:
+36 1 430 0408

E-mail:
info@vegroup.hu

Communication and press affairs:
sajto@vegroup.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences