visual europe digital labs

Visual Europe Production - We create events
Visual Europe Production

2020 óta az online megoldások váltak a legfontosabb trenddé. Az élet rendkívül gyors változtatásra kényszerítette a piacot, csakhogy az évtizedes megszokásokat, az élő és online rendezvényekről alkotott elképzeléseket sokkal nehezebb ilyen gyorsan megváltoztatni.

Célunk, hogy irányt mutassunk a cégeknek, ügynökségeknek ebben az új helyzetben, segítve őket abban, hogy testreszabott megoldásokat találjanak. Partnereink nemcsak technikai beszállítóként számíthatnak ránk, hanem már a koncepcióalkotás, az ötletelés fázisában is.

MIT KÍNÁLUNK?

  • tervezhetőség és az alkalmazkodási képesség
  • komplex technológiai portfólió
  • személyre szabott digitális megoldások

Manapság olyan rendezvénytechnikai partnerekre van szüksége az ügyfeleknek, akik a projekt kezdetétől fogva minden eshetőségre felkészültek és rendelkeznek megoldással. A szervezőnek olyan átfogó technológiai tapasztalattal és eszközrendszerrel kell bírnia, ami lehetővé teszi a hosszútávú tervezést – függetlenül attól, hogy a rendezvény jövőbeni kitűzött időpontjában milyen szabályozási környezetre számíthat.

A Visual Europe Production új üzletágaként létrejött Visual Europe Digital Labs személyre szabott digitális megoldásokat alkalmazva tervezi és valósítja meg az ügyfél által elképzelt rendezvényt. Egyedülállóan széles digitális portfóliónk lehetővé teszi, hogy az ügyfél igényeire szabott koncepciót állítsunk össze, ami az elérhető technológiák ötvözésével, a lehető legnagyobb hatásfokkal támogatja rendezvénye célját. Legyen szó brand kommunikációról, konferenciáról, kiállításról vagy céges rendezvényről. Az ügyfél meghatározza a célokat, mi pedig hozzárendeljük a leghatékonyabb eszközöket.

Szolgáltatásaink:

Vegroup.hu - rólunk

DEMO IGÉNYLÉSE

IGÉNYELJEN INGYENES DEMO KONZULTÁCIÓT

Visual Europe Group - logó

Visual Europe Group

Cím:
H-1044 Budapest, Óradna u. 11.

Telefon:
+36 1 430 0408

E-mail:
info@vegroup.hu

Kommunikációs- és sajtóügyek:
sajto@vegroup.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences