Konferenciatechnika

konferenciatechnikai megoldások

Ideális eszközök, átlátható vezérlés

Munkahelyi meeting, nagy létszámú konferencia, mind elképzelhetetlenek modern konferenciatechnikai eszközök alkalmazása nélkül.
Mi helyszínhez igazodva alakítjuk ki egyedi konferenciatermét. A sikeres előadások technikai hátterét megtervezzük, felépítjük és igény szerint üzemeltetjük.

A legmodernebb BOSCH Integrus tolmácsrendszer tökéletes hangzást és megbízható működést garantál a rendezvényeken.

Tolmácsrendszerünk a tolmácsok munkáját is megkönnyíti. Nem csak a fordított szöveg, hanem a fordítandó anyag is jól érthető a tolmácsgép tiszta hangzásának köszönhetően. A pultok kezelhetősége egyszerű, és kényelmes.

Szakembereink megfelelően felkészültek, így a különböző helyszíneken képesek úgy használni a tolmácsrendszert, hogy az a legtökéletesebben működjön.

A tolmácstechnika területén az elmúlt időszakban igen nagy technológiai fejlődés következett be. A régebbi típusú tolmácsrendszerek már nem képesek a tolmácstechnikával szemben támasztott követelmények maximális kielégítésére. A BOSCH Integrus tolmácsrendszer már a legmodernebb jelátvitellel rendelkezik, a digitális technológiának köszönhetően a tolmácsgép a tolmácsrendszer központjától egy tökéletesen tiszta, zavarmentes jelet kap, így a résztvevők egy igen jó minőségű hangot kapnak. A tolmácsrendszer megbízható működését a BOSCH márkanév garantálja.

Az Audipack tolmácsfülke minden igénynek megfelel, kényelmes, zárt, jó hangszigetelő képességgel rendelkezik.
A tolmácsgép könnyű, praktikus kialakítású, a fejhallgató kényelmes, kiváló hangzást biztosít.
A tolmácstechnika telepítését szakembereink rövid idő alatt elvégzik, segítik a tolmácsgép kiosztásában a megrendelőt.

Visual Europe Group - We create

Kövessen minket a közösségi médiában!

Hírek, képek, videók, érdekességek naponta!

Kövessen minket a közösségi médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!