Hét díjat nyertünk a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex döntőjében.

Az Eventex a világ egyik legrangosabb rendezvényes és élménymarketinges díjának számít. Idén 12. alkalommal ítélték oda több száz kategóriában, 28 ország 606 pályázója között. Négy rendezvénnyel pályáztunk – Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás, Szent István Nap, PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó –, és összesen 7 díjat nyertünk: egy aranyat, két ezüstöt és négy bronzot.

„Jelentős teljesítmény, hogy évről évre a rendezvényipar legkiválóbb szereplői közé kerülünk. A díjak egyszerre elismerései a Visual Europe Group magas szakmai színvonalú munkájának, tapasztalatának, innovatív szemléletének és motiváltságának” – fogalmaz Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

Az alábbi kategóriákban nyertük el díjainkat:

• Convention: Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (ezüst, bronz)
• Trade show: „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (ezüst)
• European Event: Szent István Nap (bronz)
• Set Design: PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó (bronz)
• Creative Technology Innovation: PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó (arany)
• Use of AudioVisual: „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás (bronz)

Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cégeként több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, valamint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában egyaránt jelentős referenciáink vannak: többek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, a Hungexpo és a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnere vagyunk. Az Eventex 500 lista résztvevőjeként a világ legsikeresebb rendezvénytechnikai cégei között tartanak számon minket.

pályázatok
Update Cookie Preferences