Felkerült a Visual Europe Group a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex 500 listára. Azok a cégek kapnak helyet a rangsorban, amelyek a legutóbbi két évben a legjobban szerepeltek a világ 20 legrangosabb rendezvényes és élménymarketinges díjainak versenyében.

Az Eventex a világ egyik legrangosabb rendezvényes és élménymarketinges díjának számít. A Visual Europe Group az elmúlt két évben számos kategóriában diadalmaskodott. Az MVM Zenergia 2020-as eseménye a Virtual Fundraising Event kategóriában aranyat nyert, a Power of Live Events kezdeményezés Conference és B2B Events kategóriában aranyat kapott, Budget Event, Marketing Campaign, Non-for-profit/Government és The Grand Prix – Marketing Campaigns kategóriákban pedig ezüstöt. A 360 Design Budapest projekt a Virtual Expo kategóriában ért el arany, Art Event kategóriában pedig bronz minősítést.

Az Eventex a napokban hozta nyilvánosságra, hogy cégünk ezzel a teljesítménnyel felkerült a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex 500 listára. Azok a cégek kapnak helyet ebben a rangsorban, amelyek a legutóbbi két évben a legjobban szerepeltek a világ 20 legrangosabb rendezvényes és élménymarketinges díjainak versenyében.

Hatalmas elismerésnek tartjuk, hogy felkerültünk a listára. Magyar cégként a lista 100 legfontosabb szereplője közé kerülni kiváló eredmény. Köszönöm munkatársaimnak a kitartó munkát, partnereinknek pedig a megtisztelő bizalmat” – fogalmaz Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik fix rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában, valamint audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Mára a rendezvénytechnikai piac egyik legnagyobb szereplőjévé váltunk Magyarországon, illetve Közép-Kelet-Európában.

Az Eventex 500 listára kerülés mögött óriási teljesítmény áll. A rangsort az Eventex Awards és 19 másik népszerű rendezvényipari díj elismerései alapján állítjuk össze. A listán szereplő cégek egytől egyig kiváló munkát végeztek és felejthetetlen élményekkel ajándékozták meg rendezvényeik résztvevőit” – mondja Ovanes Ovanesian, az Eventex társalapítója.

A teljes Eventex 500 lista itt érhető el: https://eventex.co/eventex500/

pályázatok
Update Cookie Preferences