Imádjuk a fényfestéseket, ezért két hónappal ezelőtt gondoltunk egy merészet és kiválasztottuk Magyarország egyik legérdekesebb várát. A nagyvázsonyi Kinizsi-vár magával ragadó történelme, varázslatos környezete és az animációkészítéshez tökéletes formája már az előkészületek során lenyűgözött minket.

A mapping-et mindenképpen egy jótékony cél érdekében szerettük volna felhasználni. Hiszünk benne, hogy a kolosszális vizuális látvány erejével minél szélesebb körbe el tudnak jutni a fontos üzenetek. Ezért felkértük az Út a Mosolyért Alapítványt, hogy legyen közreműködő partnerünk a fényfestés során és ennek megfelelően illesszük be az anyaggyártásba a figyelemfelkeltő üzenetet: Megérteni. Elfogadni. Segíteni.

Az első Autista Krízis Ház és Oktatási Központ létrehozásáért készült kampányt a MOL támogatja, 100 forint jár minden #fesztiválozzamosolyért hashtag-ért, ami a közösségi médiába felkerül.

A mapping-ről a facebook csatornánkon élőben közvetítettünk, illetve drónfelvételekkel színesített videóanyagot gyártottunk. A nagyszerű estéről készült film hamarosan megtekinthető a Videótárban!

pályázatok
Update Cookie Preferences