A koronavírus-járvány miatt meghirdetett magyarországi veszélyhelyzet miatt számos korlátozó intézkedés lépett életbe. A beltéri és kültéri rendezvények létszáma szabályozásra került, az iskolákban, a felsőoktatásban csak távoktatásra van lehetőség. Egyre többen mondják le személyes üzleti tárgyalásaikat. A személyes találkozások az élet minden területén háttérbe szorulnak a következő hetekben, hónapokban.

Ebben a helyzetben minden olyan speciális technikai megoldás értékes, amely valós alternatívát kínál a személyes találkozások helyett. A modern technológiai megoldások egyszerre gondoskodnak biztonságunkról és teszik lehetővé az üzletmenet, az oktatás, a szolgáltatások folytonosságát.

Online közvetítési megoldásaink egyaránt használhatók videokonferenciák, webináriumok, rendezvények esetében. Cégünk, a Visual Europe Group 15 éves tapasztalattal rendelkezik a rendezvénytechnika területén, tapasztalatunknak köszönhetően minden felmerülő problémára, egyedi kérésre rendelkezünk megoldásokkal.

Az iskolák számára a modern kor eszközeivel virtuális osztálytermet alakítunk ki, a vállalkozások számára pedig videokonferencia-technológiánk jelent azonnali segítséget a korlátozások idején. A színházi előadások, koncertek, egyéb kulturális programok szervezői számára online streaming megoldásainkat ajánljuk.

Kérdés esetén keressen minket bizalommal az info@vegroup.hu címen, illetve a +36 70 379 8666-os telefonszámon.

ve_szorolap_210x297-212x300

ve_digitalismegoldasok

pályázatok
Update Cookie Preferences