A koronavírus-világjárvány kitörése óta a rendezvények többsége az online térbe szorult. A Visual Europe Production az elsők között lépett e helyzetben és alakított ki professzionális stúdiót. Az elmúlt hetekben negyedszáz rendezvénynek adtunk otthont hibamentesen, maximális egészségügyi óvintézkedések mellett, több ezer néző elégedettségére. Rendezvényközvetítés vagy videókonferencia? Felvétel vagy élő adás? Nálunk megtalálja a megoldást eseménye közvetítésére!

Az Év irodája verseny díjátadója, a Media Digital Hungary, Danny Blue Online Mentalista Show-ja, az MVM Edison díjátadója – csak néhány azok közül a rendezvények közül, amelyek a Visual Europe Production stúdiójában találtak otthonra a koronavírus-világjárvány kitörése óta.

Modern stúdió, 20 fős technikai stáb

Az egészségügyi óvintézkedések miatt március óta a rendezvények túlnyomó része kizárólag az online térben valósulhat meg. E rendkívüli helyzetben a Visual Europe Production a magyar piacon az elsők között ismerte fel, hogy minden olyan speciális technikai lehetőség értékes, amely valós alternatívát kínál a személyes találkozások helyett. A modern technológiai megoldások egyszerre gondoskodnak biztonságunkról és teszik lehetővé az üzletmenet, az oktatás, a szolgáltatások folytonosságát.

Professzionális stúdiót alakítottunk ki, tágas színpaddal, színvonalas kiszolgáló infrastruktúrával és felkészült stábbal, hogy az egészségügyi óvintézkedések maximális betartása mellett online közvetítési megoldásokat kínáljunk videokonferenciák, webináriumok, rendezvények számára.

Március óta 24 rendezvénynek adott otthont a stúdiónk, eseményenként akár 20 fős stábbal. Több ezer nézőhöz jutottak el ezek a közvetítések, hibamentesen, biztonságosan” – értékel Marton Tamás, a Visual Europe Production operatív igazgatója.

Rendezvényközvetítés, akár 20 kamerával

A 15 éves rendezvénytechnikai tapasztalattal rendelkező Visual Europe Production Önnek is segít, hogy a legnehezebb helyzetekben is gyorsan, tökéletes minőségben, szakértők segítségével érje el nézőit! Valósítsa meg rendezvényeit modern eszközökkel felszerelt stúdiónkban és közvetítse a legnagyobb közösségimédia-csatornákon eseményeit! Biztosítsa üzletmenete folytonosságát a technika nyújtotta lehetőségekkel, érje el üzleti partnereit bárhol a világban egyetlen kattintással!

Stúdiónk akár 20 kamerával, modern hang-és vizuáltechnikával, szakértő kollégákkal áll rendelkezésére, legyen szó koncertről, kulturális eseményről, konferenciáról vagy egyéb közvetítésről. Tapasztalatunknak köszönhetően minden felmerülő problémára, egyedi kérésre rendelkezünk ötlettel.

Konferenciák: professzionális tartalom, teljeskörű szolgáltatások

Konferenciák szervezői számára is komplett szolgáltatást nyújtunk. Tartalomgyártás-és megjelenítés széles eszköztárral, reklámok, támogatói tartalmak megjelenítése professzionális stúdióháttérrel, élő produkciókhoz vagy felvételekhez.

Az eseményekhez regisztrációra és jegyvásárlásra alkalmas oldal kapcsolható, többféle fizetési megoldással, a jegyvásárlóknak extra funkciókkal, mint például az esemény visszanézhetősége.

A konferenciához bekapcsolhatók külső helyszínek is. Az interaktivitást többek között integrált online szavazással, valamint kérdezési lehetőséggel segítjük.

Kérdése van? Ajánlatot szeretne? Keressen minket bizalommal az info@vegroup.hu címen, illetve a +36 70 379 8666-os telefonszámon.

pályázatok
Update Cookie Preferences