Kertész Imre Intézet – fix installációk

Digital signage rendszert, konferenciatechnikát és tolmácsrendszert tervezett és telepített a Kertész Imre Intézet Benczúr utcai épületébe a Visual Europe Project. Feladatunk az ingatlan fix installációinak tervezése, kivitelezése mellett a folyamatos működtetés is.


A bejáratnál 12 kijelző fogadja a látogatót, a digital signage rendszer képes a legkülönfélébb tartalmak lejátszására. A földszinten található vezérigazgatói tárgyalóba 65 collos Samsung kijelzőt telepítettünk, a tetőtéri konferenciaterembe pedig 400×225 centiméteres motoros vetítővászon és 10 000 ANSI lumen fényerejű Panasonic lézer projektor került. Az épületen belüli mobil kijelzőkre is közvetíthetők a konferenciateremben zajló események. Full HD felbontásban az internetre is közvetítővé válnak a történések. A jelátvitelekről és a rendszer vezérléséről Crestron eszközök gondoskodnak.


A helyszíni tartalom-előállítást komplett videószerkesztő- és vágóstúdió teszi lehetővé. Az épület hangrendszerét pedig Yamaha erősítővel, Yamaha oszlophangsugárzókkal és mélysugárzókkal, valamint Shure digitális vezetéknélküli mikrofonrendszerrel tervezte meg a Visual Europe Project. A többnyelvű információközlést Televic tolmácsrendszer segíti.

Helyszín: Budapest


Év: 2020

Szakértelem

Közzétéve

2020.09.23.

pályázatok
Update Cookie Preferences