A rendezvény és turizmus szakma kétségkívül nehéz, talán a valaha volt legnehezebb időszakát élte át az utóbbi hónapokban. A COVID-19 járvány miatt a mi szakmánk volt az első, amely leállt, és elképzelhető, hogy utolsóként indul újra. Folyamatosak a lazítások a jogalkotók részéről, de a bizonytalanság ettől nem múlt el.

Kedves Barátunk, Partnerünk, Kollégánk!

#PowerOfLiveEvents kezdeményezés azért jött létre, hogy ebben a nehéz helyzetben is szem előtt legyünk és felkeltsük a megrendelők és a szervezők figyelmét, hogy az élő rendezvények semmivel nem helyettesíthetők. Jelenleg 25 országból több mint 160 cég és szervezet csatlakozott a kezdeményezéshez.

Ezúttal hozzátok, a magyarországi piac szereplőihez fordulunk!

#PowerOfLiveEvents kezdeményezéssel kilépünk a virtuális térből és egy élő rendezvény keretein belül felkeltjük az ország (és remélhetőleg a nemzetközi sajtó) figyelmét, hogy:

A rendezvényszakma Magyarországon nem tűnt el, él és virul, sőt egységesebb és felkészültebb, mint valaha!

Jelenlegi információnk szerint a rendezvények szervezésének mindennemű korlátozása augusztus 15-én teljes mértékben megszűnik, ezért ez egy kiváló alkalom arra, hogy megmutassuk magunkat.

#PowerOfLiveEvents szervezésében augusztus 15-én 0 óra 1 perckor a szakma egy nagyszabású összefogás keretében egyesül, és ezzel egy időben Budapest ikonikus épületei és rendezvényhelyszínei kék színben úsznak majd!

Szeretnénk, ha csatlakoznál ehhez a nem mindennapi pillanathoz, részt vállalva akár a szervezésben, akár a megvalósításban, és segítenél minél több szakmabelihez eljuttatni az esemény hírét, hogy minél többen személyesen is jelen legyünk a helyszínen és valódi ereje legyen a kezdeményezésnek!

Az eseményről július 15-én egy projektindító találkozót tartunk, ahol bemutatjuk a teljes tervet, a szervező cégeket és beszélhetünk a részletekről. Örülnénk, ha minél többen eljönnétek és részt vennétek a kezdeményezésben.

Helyszín: Danubius Hotel Helia (Budapest, Kárpát u. 62-64, 1133)

Időpont: július 15. 10:00

Mit kell tenned?

1 Regisztrálj az eseményre ittItt várjuk visszajelzésedet, hogy a július 15-i projektinditó találkozóra eljönnél-e, valamint itt jelöld meg, hányan vennétek részt személyesen az augusztus 15-i eseményen, és hogy vállalsz-e feladatot a megvalósításban.

Ha még nem tetted meg, csatlakozz a #PowerOfLiveEvents-hez ittEz nem kötelező, de egyszerűbben követheted majd a történéseket, és a logód megjelenik az élő eseményen is.

3 Küldd el ezt az információt az összes szakmabeli ismerősödnek, hogy minél több emberhez eljusson!

Köszönjük, hogy elolvastad, és reméljük Te is részese leszel ennek a nem mindennapi összefogásnak.

Hisszük, hogy egységesen, egymás mellett és egymásért kiállva a szakmánk gyorsabban és erősebben térhet vissza!

Amennyiben bármilyen kérdésed van, írj: event@powerofliveevents.com

pályázatok
Update Cookie Preferences