Élő rendezvénysorozattal lép ki az online térből szeptember 10-én a Power of Live Events. A koronavírus-világjárvány alatt elindult nemzetközi és hazai rendezvényszakmai összefogás szakmai konferenciával és „get-together” programokkal üzeni: az élő rendezvények varázsa pótolhatatlan. A szakmai konferencia a piac újjáélesztéséről, válságkezelési „best practice”-ek bemutatásáról szól majd, az esti programokon mentalista show, koncert és látványos videomapping szórakoztatja a résztvevőket. A szervezők kék színbe öltöztetik Budapest ikonikus épületeit is.

A Power of Live Events (POLE) kezdeményezés azért jött létre, hogy a koronavírus-világjárvány okozta nehéz helyzetben is felhívjuk a figyelmet: az élő rendezvények semmivel nem helyettesíthetők. A Special Effects International és a Visual Europe Group kampányához 25 országból több mint 160 cég és szervezet csatlakozott.

A POLE kezdeményezéssel azt szeretnénk elsősorban üzenni: a rendkívüli nehézségek ellenére a rendezvényszakma nem tűnt el Magyarországon, sőt, egységesebb és felkészültebb, mint valaha. Hisszük, hogy egymásért kiállva a szakmánk gyorsabban és erősebben térhet vissza a válság után” – fogalmaz Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

A POLE szeptember 10-én élő rendezvénysorozattal lép ki az online térből. A Puskás Arénában szakmai konferenciát szervezünk, ahová hazai és külföldi előadókat is meghívtunk. Hogyan lehet ebben a helyzetben rendezvényt szervezni? Miként lehet a piacot újjáéleszteni? Milyen intézkedések várhatóak a jövőben? – e témákra keresik választ a meghívottak, nemzetközi és hazai „best practice-ek” bemutatásával.

A konferencia mellett 20 órától „Get-Together” programokkal is készülünk két helyszínen, két különböző tematikával. A Szépművészeti Múzeumnál Danny Blue és az Óbudai Danubia Zenekar produkciója látható, a Március 15. téren pedig látványos videomapping és könnyűzenei koncert lesz.

Ezzel egy időben Budapest ikonikus épületeit, jellegzetes helyszíneit látványosan, kék színnel megvilágítjuk.

Az eseményt a MARESZ, a MABEUSZ, az MSZÉSZ, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Budapest Convention Bureau támogatja.

Részletek, helyszínek és jelentkezés: http://bit.ly/PowerofLiveEvents_Meghivo

pályázatok
Update Cookie Preferences