Először fordul elő a világ legkiválóbb rendezvényeit és élő kommunikációs kezdeményezéseit díjazó BEA World történetében, hogy 4 kategóriában is a döntő shortlist-jére jut magyar projekt. Közös pont a projektekben, hogy mindegyik technikai szolgáltatója a Visual Europe Group volt. December 17-én dől el, sikerül-e valamelyik kategóriában nyernünk! A közönségdíjra is pályázunk, ezért kérünk mindenkit, támogasson bennünket szavazatával!

A világ legkiválóbb rendezvényeit és élő kommunikációs kezdeményezéseit díjazó BEA World nemzetközi versenyében 2018-ban még csupán egy, 2020-ban két kategóriában került shortlist-re magyar projekt. Ez idén már négy kategóriában történt meg, ráadásul mindegyikben a Visual Europe Group a technikai szolgáltató” – tájékoztat Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

A végső döntés a zsűri kezében van, de a közönség szavazatai is rengeteget számítanak, a BEA World ugyanis közönségdíjat is kioszt minden évben. Tavaly éppen a Visual Europe Group és a Special Effects által indított Power Of Live Events (POLE) – Az Élmény Ereje kampány nyert, amely a rendezvényszakma legnagyobb iparági összefogásává nőtte ki magát 2020-ban.

A szavazáshoz itt lehet regisztrálni: https://virtual.beaworldfestival.com/

 

A négy kategória döntősei az alábbi projektek:

// Vadászati Világkiállítás: Meeting, convention & incentive

// Vadászati Világkiállítás: Training/Educational

// Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus: Meeting, convention & incentive

// Szent István napi ünnepség: Use of technology

 

A teljes lista itt található:

https://beaworldfestival.com/shortlist-2021/

Az esemény záróünnepségét december 17-én rendezik.

pályázatok
Update Cookie Preferences