Budapest, 2022. február 24. – Négy európai országban is terjeszkedik idén az egyik legnagyobb közép-európai rendezvénytechnikai cég, a Visual Europe Group: a cseh, a lengyel, a spanyol és a szlovén piacon is elsősorban az üzleti turizmushoz kapcsolódó események, például konferenciák, kiállítások, találkozók rendezvénytechnikai partnereként kíván meghatározó szereplővé válni. Már zajlik a munkatársak toborzása.

 

 

A Visual Europe Group Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cége. Több mint 13 országban valósított már meg projekteket, munkatársainak száma megközelíti a 200 főt.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, valamint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában, illetve audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Többek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, valamint a Hungexpo vagy a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnere.

Ugyan a koronavírus-világjárvány egyik legnagyobb áldozata éppen a rendezvényipar volt, a Visual Europe Group stabil hátterének, innovatív szemléletének és egyedülálló szaktudásának köszönhetően megerősödve került ki a válságból. Ezért idén négy európai országban terjeszkedik cégünk: Csehországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Szlovéniában is megjelenünk a piacon” – tájékoztat Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

A cég elsősorban a MICE szektorban kíván meghatározó szereplővé válni ezekben az országokban. Ennek érdekében 2022-ben helyi irodát nyit Ljubljanában, Madridban, Prágában és Varsóban. A helyi kollégák toborzása is megkezdődött már, a recruiting@visualeurope.com lehet jelentkezni.

A helyszíni jelenlét legnagyobb értéke az, hogy közvetlenebb kapcsolatban tudunk lenni ügyfeleinkkel. Eddig is voltak sikeres projektjeink ezekben az országokban, de egy helyi iroda megnyitásával még hatékonyabbá tehetjük az együtt gondolkodást, a közös munkát. Mindegy, hogy egy látványos show-t vagy egy konferenciát valósítunk meg technikai partnerként, ugyanazt a magas minőséget és szakértelmet szeretnénk nyújtani, ügyfeleink számára megbízhatóan és kiszámíthatóan” – fogalmaz Fazakas F. János nemzetközi értékesítési igazgató, a projekt globális stratégiai vezetője.

pályázatok
Update Cookie Preferences