16 méter széles és 10 méter magas, megújult színpadkép, 40 négyzetméteres LED háttérfal, több mint 200 lámpa garantálja a tökéletes koncertélményt az idén 10 éves Budapest Parkban. Kizárólagos technikai szolgáltatóként olyan sztárok fellépésein közreműködhetünk idén, mint a Pet Shop Boys, Billy Idol, a My Chemical Romance, a Deftones, a Punnany Massif, a Wellhello, a Margaret Island vagy Rúzsa Magdi.

A nagyágyúk éve lesz az idei a 10. születésnapját ünneplő Budapest Park számára: a legnagyobb hazai kedvencek mellett minden eddiginél több nemzetközi szupersztár fordul majd meg a színpadon. A névsor impozáns: Pet Shop Boys, Billy Idol, My Chemical Romance, Deftones, a hazaiak közül Irie Maffia, Dzsúdló, Margaret Island, Carson Coma, Esti Kornél, Rúzsa Magdi, Punnany Massif, Wellhello.

Megújult rendezvénytechnika

A sztárokat megújult, monumentális színpadképpel és rendezvénytechnikával fogadja a Park, melyet kizárólagos technikai szolgáltatóként a Visual Europe Group biztosít és üzemeltet.
„Budapest egyik legnépszerűbb koncerthelyszíne idén minden eddiginél nagyobb és látványosabb eseményeknek ad otthont, megtisztelő, hogy ehhez a sikerhez technikai partnerként hozzájárulhatunk. Célunk, hogy a Budapest Park minden látogatója felejthetetlen koncertélmény részese lehessen” – fogalmaz Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.
A sztárfellépők mellett a Budapest Park a rendezvénytechnikában is új szintre lépett: a megújult színpadkép erősíti a szórakozóhely monumentalitását, a koncerteket már sokkal nagyobb (és álló formátumú) kivetítőkön követhetjük végig, és a helyszín a lehető legkiválóbb hangminőség érdekében is komoly átalakításokat hajtott végre.

15 éves tapasztalat rendezvényhelyszínek üzemeltetésében

„A tökéletes hangzásért egy Európa-szerte népszerű típus, a MeyerSound Lyon hangrendszer felel. 40 négyzetméteres LED háttérfal és két darab, egyenként 28 négyzetméteres IMAG fal járul hozzá az izgalmas látványhoz, és az élőképet még a helyszín számos pontján lehet követni kivetítőkön. 64 nagyteljesítményű mozgófejes lámpát és 150 effekt lámpát használunk, és az egész színpadkép nagyobbá vált, immár 16 méter széles és 10 méter magas” – tájékoztat Adelsberger Ádám projektmenedzser.
Hozzáteszi: kizárólagos technikai szolgáltatóként számos magyarországi helyszínen biztosítunk egyedi, testre szabott megoldásokat ügyfeleink számára, a Budapest Park mellett a Puskás Arénában, a Hungexpo-n, a Vigadóban, a Várkert Bazárban, a Botaniq Turai Kastélyban vagy a Groupama Arénában.

Cégcsoportunk fix installációk és rendezvényhelyszínek üzemeltetésében több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Precízen megtervezett vizuáltechnikai rendszereink, hang-és fénytechnikai megoldásaink, különleges LED-falaink és digital signage rendszereink számos magyarországi és közép-európai létesítményben megtalálhatók. A tervezéstől a karbantartásig segítjük ügyfeleinket.

pályázatok
Update Cookie Preferences