A borús, hideg időjárás, a korlátozások és a kijárási tilalom sem állhat a Visual Europe Group útjába: a  rendezvénytechnikai csapat ellenállhatatlan programot kínál december második péntekének estéjére.

Talán a koronavírus járvány egyik legnagyobb vesztese a rendezvényszakma, idén ugyanis gyakorlatilag minden jelentősebb, nagyobb esemény elmaradt. Ez nem csak anyagi-, hanem szakmai-, és amolyan szociális veszteséget is jelent, hiszen többek között ezek a rendezvények teremtettek volna lehetőséget arra, hogy a szakmabeliek találkozzanak. Ezáltal a social networking és szakami fejlődés is sérült, mivel nem volt alkalom, illetve lehetőség arra, hogy sokan tapasztalatot cseréljenek egymással, vagy épp újabb kapcsolatokat építsenek ki.

Mindennek ellenére Visual Europe Group csapata igyekszik a legpozitívabban hozzáállni a kialakult helyzethez és arra is nagy gondot fordítanak, hogy lehető legtöbbet hozzák ki belőle, mindezt ráadásul igazán kreatív módon teszik. December 11-én például egy nem mindennapi rendezvényre invitálják az ügyfeleiket, a partnereiket és a szakmabelieket, természetesen csakis online.

Az esemény megvalósításához a VirBela platformot hívták segítségül, ami amolyan interaktív helszínt” biztosít a résztvevők számára. A hangulatot tovább fokozza, hogy a vendégek saját maguk alakíthatják az avatárjaikat, amikkel majd becsatlakoznak az esti kötetlen csevegéshez.

A Virtuális találka rendezői azt kérik az érdeklődőktől, hogy regisztráljanak előzetesen a rendezvényre, illetve készítsenek be egy kis enni-, és innivalót a hangulat fokozása érdekében.

Amennyiben Te is szívesen csatlakoznál a péntek esti eszmecseréhez, itt tudsz tájékozódni a részvétel részletes feltételeiről!

pályázatok
Update Cookie Preferences