Rendezvényközvetítés vagy videókonferencia? Felvétel vagy élő adás? A Visual Europe Group stúdiójában megtalálja a megoldást eseménye közvetítésére. Felelősségteljes rendezvénytechnikai szolgáltatóként fokozott figyelmet fordítunk a higiéniai óvintézkedésekre, ügyfeleink és munkavállalóink védelmében.

A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet, a kijárási korlátozások miatt Magyarországon a klasszikus rendezvények lebonyolítása ellehetetlenült. Számos kezdeményezés, esemény költözött azonban az online térbe.

A jelenlegi, rendkívüli helyzetben minden olyan speciális technikai lehetőség értékes, amely valós alternatívát kínál a személyes találkozások helyett. A modern technológiai megoldások egyszerre gondoskodnak biztonságunkról és teszik lehetővé az üzletmenet, az oktatás, a szolgáltatások folytonosságát. Online közvetítési megoldásaink egyaránt használhatók videokonferenciák, webináriumok, rendezvények esetében. Tapasztalatunknak köszönhetően minden felmerülő problémára, egyedi kérésre rendelkezünk ötlettel.

 

Rendezvényközvetítés, akár 20 kamerával

A 15 éves rendezvénytechnikai tapasztalattal rendelkező Visual Europe Group segít Önnek, hogy a legnehezebb helyzetekben is gyorsan, tökéletes minőségben, szakértők segítségével érje el nézőit! Valósítsa meg rendezvényeit modern eszközökkel felszerelt stúdiónkban és közvetítse a legnagyobb közösségimédia-csatornákon eseményeit! Biztosítsa üzletmenete folytonosságát a technika nyújtotta lehetőségekkel, érje el üzleti partnereit bárhol a világban egyetlen kattintással!

Stúdiónk akár 20 kamerával, modern hang-és vizuáltechnikával, szakértő kollégákkal áll rendelkezésére, legyen szó koncertről, kulturális eseményről, konferenciáról vagy egyéb közvetítésről. LED falunknak köszönhetően bármilyen dinamikus háttér kialakítható az eseményhez.

 

Konferenciák: professzionális tartalom, teljes körű szolgáltatások

Konferenciák szervezői számára is komplett szolgáltatást nyújtunk. Tartalomgyártás-és megjelenítés széles eszköztárral, reklámok, támogatói tartalmak megjelenítése professzionális stúdióháttérrel, élő produkciókhoz vagy felvételekhez.

Az eseményekhez regisztrációra és jegyvásárlásra alkalmas oldal kapcsolható, többféle fizetési megoldással, a jegyvásárlóknak extra funkciókkal, mint például az esemény visszanézhetősége.

A konferenciához bekapcsolhatók külső helyszínek is. Az interaktivitást többek között integrált online szavazással, valamint kérdezési lehetőséggel segítjük.

 

Rendszeres fertőtlenítés

A Visual Europe Group felelősségteljes szolgáltatóként természetesen fokozott figyelmet fordít a higiéniai óvintézkedésekre, ügyfelei és munkavállalói védelmében.

Kiemelten kezeljük a rendezvényen használt eszközök fertőtlenítését, például a bútorok, a mikrofonok, a hangszerek, a technikai berendezések és a teljes színpadtér sterilizálása. A nemzetközi szervezetek ajánlásait szem előtt tartva a különböző felületeket 70 százalékos alkoholt tartalmazó fertőtlenítővel vagy egyéb antibakteriális komponensű (hidrogén-peroxid, klór, triklozán) szerrel tisztítjuk. Szerteágazó tapasztalatokat gyűjtöttünk egészségügyi intézmények műtőinek technikai kialakításában és üzemeltetésében, így a fertőtlenítéssel kapcsolatos teendőkben naprakész ismeretanyag áll rendelkezésünkre.

Stúdiónkban a fellépők és a minimalizált létszámú technikai stáb tagjai is egymástól minimum 2 méter távolságot tartanak. Tilos a kézfogás, az ölelés és minden egyéb fizikai kontaktus. A stáb tagjai maszkban, szemüvegben és kesztyűben dolgoznak. Minden fellépő számára biztosítunk fertőtlenítő gélt, maszkot és kesztyűt a stúdióban.

Kérdése van? Ajánlatot szeretne? Keressen minket bizalommal az info@vegroup.hu címen, illetve a +36 70 379 8666-os telefonszámon.

pályázatok
Update Cookie Preferences