Négy rendezvény hét shortlist-es helyezésével kerültünk ismét a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex döntőjébe. A győzteseket május 3-án hirdetik ki.

Az Eventex a világ egyik legrangosabb rendezvényes és élménymarketinges díjának számít. Idén 12. alkalommal ítélik oda több száz kategóriában, 28 ország 606 pályázója között. A Visual Europe Group idén 7 shortlist-es helyezést ért el 4 rendezvénnyel.
A nagyrendezvények között az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus és az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás rendezvénytechnikai megoldásaival kaptunk helyet, és utóbbival a szakkiállítások és a legjobb audiovizuális megoldások között is döntőbe jutottunk. A legjobb díszletek és a kreatív technológiai innovációk kategóriában a PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozóval, az Európai Rendezvény kategóriában pedig a Szent István Nap rendezvénytechnikai megoldásaival vagyunk versenyben. Az Eventex idei győzteseit május 3-án hirdetik ki.

A Visual Europe Group az elmúlt két évben számos kategóriában diadalmaskodott az Eventex-en. Az MVM Zenergia 2020-as eseménye a Virtual Fundraising Event kategóriában aranyat nyert, a Power of Live Events kezdeményezés Conference és B2B Events kategóriában aranyat kapott, Budget Event, Marketing Campaign, Non-for-profit/Government és The Grand Prix – Marketing Campaigns kategóriákban pedig ezüstöt. A 360 Design Budapest projekt a Virtual Expo kategóriában ért el arany, Art Event kategóriában pedig bronz minősítést. Ezzel a teljesítménnyel felkerültünk a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex 500 listára is.

„Hatalmas elismerés, hogy évről évre a rendezvényipar legkiválóbb szereplői közé kerülünk. Köszönöm közel 200 kollégámnak a magas szakmai színvonalú munkát, partnereinknek pedig a megtisztelő bizalmat” – fogalmaz Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.

A Visual Europe Group Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cége. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Rendezvényhelyszínek üzemeltetésében, valamint egyedi rendezvények tervezésében és lebonyolításában egyaránt kiemelkedők vagyunk: többek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, a Hungexpo, a Budapest Park és a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnerei lehetünk.

pályázatok
Update Cookie Preferences