Szervezhet élő rendezvényt idén ősszel-télen? A jogszabályok szerint igen. A koronavírus-járvány azonban egy pillanat alatt átírhatja terveit. A Visual Europe Production minden helyzetre felkészült: akkor is számíthat rendezvénytechnikai tapasztalatunkra, ha az online térbe költözik eseménye. Professzionális stúdióval, flexibilis LED-fallal, akár 20 kamerás közvetítési lehetőséggel, kiemelt egészségügyi óvintézkedésekkel állunk rendelkezésére.

A jelenleg hatályos jogszabályok lehetőséget adnak élő konferenciák, kongresszusok, tréningek, workshop-ok, szakmai kiállítások, termékbemutatók, szakmai vásárok, roadshow-k, csapatépítő programok, családi napok, ügyféltalálkozók, gálavacsorák, belső dolgozói események szervezésére is, mégpedig létszámkorlát nélkül, zárt- és szabadtéren egyaránt.

Minden helyzetre felkészülve: komplett rendezvénytechnikai csomagok

Az őszi-téli események szervezői mégis nehéz helyzetben vannak, hiszen nem tudhatják, hogyan alakul a járványügyi helyzet, és ehhez igazodva a törvényi szabályozás. Ebben a szituációban különösen fontos, hogy olyan rendezvénytechnikai partnert találjon eseményéhez, aki a projekt kezdetétől fogva minden eshetőségre felkészült és rendelkezik megoldással. Ezt a biztonságot kínálja Önnek a Visual Europe Production.

Cégünk komplett rendezvénytechnikai csomagot kínál Önnek, tervezéstől a kivitelezésig, élő vagy online megvalósítás esetére is. Ha élő rendezvénye megtartása ellehetetlenült, számíthat tapasztalt csapatunkra online eseménye megrendezésében is! Az Év irodája verseny díjátadója, a Media Digital Hungary, Danny Blue Online Mentalista Show-ja, az MVM Edison díjátadója – csak néhány azok közül a rendezvények közül, amelyek a Visual Europe Production stúdiójában találtak otthonra a koronavírus-világjárvány kitörése óta. Online stream-jeinket több mint 300 000 néző követte figyelemmel eddig.

Online közvetítési megoldásaink egyaránt használhatók kongresszusok, videokonferenciák, webináriumok, workshopok, vagy éppen koncertek, kulturális események esetében. Tapasztalatunknak köszönhetően minden felmerülő problémára, egyedi kérésre rendelkezünk ötlettel.

Rendezvényközvetítés: LED-fal, 20 kamera

Professzionális stúdiónk tágas színpaddal, színvonalas kiszolgáló infrastruktúrával, szinte korlátlan parkolási lehetőséggel és felkészült stábbal áll ügyfeleink rendelkezésére, az egészségügyi óvintézkedések maximális betartása mellett” – tájékoztat Marton Tamás, a Visual Europe Production operatív igazgatója.

A 15 éves rendezvénytechnikai tapasztalattal rendelkező Visual Europe Production stúdiójában akár 20 kamera is dolgozhat egyszerre, modern hang-és vizuáltechnikával, és akár 20 fős szakértői stábbal is. Különleges, multifunkcionális LED-falunk mérete, alakja rugalmasan változtatható és páratlan vizuális megoldásokat kínál.

Konferenciák: professzionális tartalom, teljeskörű szolgáltatások

Konferenciák szervezői számára is komplett szolgáltatást nyújtunk, például: tartalomgyártás-és megjelenítés széles eszköztárral, reklámok, támogatói tartalmak megjelenítése professzionális stúdióháttérrel, élő produkciókhoz vagy felvételekhez. Az eseményekhez regisztrációra és jegyvásárlásra alkalmas oldal csatlakoztatható, többféle fizetési megoldással, a jegyvásárlóknak extra funkciókkal, mint például az esemény visszanézhetősége. A konferenciához bekapcsolhatók külső helyszínek is. Az interaktivitást többek között integrált online szavazással, valamint kérdezési lehetőséggel segítjük.

Rendszeres fertőtlenítés

Marton Tamás aláhúzza: a Visual Europe Production felelősségteljes szolgáltatóként természetesen fokozott figyelmet fordít a higiéniai óvintézkedésekre, ügyfelei és munkavállalói védelmében.

Kiemelten kezeljük a rendezvényen használt eszközök fertőtlenítését, például a bútorok, a mikrofonok, a hangszerek, a technikai berendezések és a teljes színpadtér sterilizálását. A nemzetközi szervezetek ajánlásait szem előtt tartva a különböző felületeket 70 százalékos alkoholt tartalmazó fertőtlenítővel vagy egyéb antibakteriális komponensű (hidrogén-peroxid, klór, triklozán) szerrel tisztítjuk. Szerteágazó tapasztalatokat gyűjtöttünk egészségügyi intézmények műtőinek technikai kialakításában és üzemeltetésében, így a fertőtlenítéssel kapcsolatos teendőkben naprakész ismeretanyag áll rendelkezésünkre” – mondja az operatív igazgató.

További kérdése van? Ajánlatot szeretne? Keressen minket bizalommal az info@vegroup.hu címen, illetve a +36 70 379 8666-os telefonszámon.

pályázatok
Update Cookie Preferences