Élő vagy online rendezvényt tervezzen idén? A Visual Europe Production új üzletágaként létrejött Visual Europe Digital Labs hibrid megoldásainak köszönhetően nem kell most döntenie: egy rendezvény szervezése párhuzamosan megkezdhető élő és/vagy online megvalósításra is. Maximalizált tervezhetőség, széles rendezvénytechnikai portfólió, egymást erősítő online és offline eszközök – ezt garantálja a Digital Labs.

Mindannyiunknak hiányzik már az élő rendezvények varázsa, a személyes jelenlét, a beszélgetés, a közösen megélt élmények. Bár a járványügyi korlátozások még nem teszik lehetővé az élő rendezvények megtartását, a védőoltásoknak köszönhetően erős a remény arra, hogy a közeljövőben változzon a helyzet.

Párhuzamosan megkezdhető az offline és online megvalósítás

De hogyan készüljenek azok, akik nyáron, ősszel már élő rendezvényt tartanának? Tapasztalataink szerint olyan rendezvénytechnikai partnert érdemes keresniük, aki a projekt kezdetétől fogva minden eshetőségre felkészült és rendelkezik megoldással. A szervezőnek olyan átfogó technológiai tapasztalattal és eszközrendszerrel kell bírnia, ami lehetővé teszi a hosszútávú tervezést – függetlenül attól, hogy a rendezvény jövőbeni kitűzött időpontjában milyen szabályozási környezetre számíthat.

A Visual Europe Production új üzletágaként létrejött Visual Europe Digital Labs ezt a tervezhetőséget maximalizálja: egy rendezvény szervezése párhuzamosan megkezdhető élő és/vagy online megvalósításra is. A klasszikus rendezvénytechnikai lehetőségek mellett az ügyfél és projekt igényeihez mérten személyre szabott digitális megoldásokkal egészítjük ki a projekt-koncepciót, hibrid rendezvényt létrehozva.

Egyedülállóan széles digitális portfóliónk lehetővé teszi, hogy az ügyfél igényeire szabott koncepciót állítsunk össze, ami az elérhető technológiák ötvözésével, a lehető legnagyobb hatásfokkal támogatja a rendezvény célját. Online közvetítési megoldásaink egyaránt használhatók kongresszusok, videokonferenciák, webináriumok, workshopok, vagy éppen koncertek, kulturális események esetében.

Modern stúdió, 20 kamera, ívelt LED fal

Több száz online és hibrid rendezvényünk erős alapot ad ahhoz, hogy ezt a tudást beépítsük az offline rendezvények világába is, hibrid megoldásokat létrehozva a rendezvényszervezésben, egymást erősítő és támogató online, illetve offline eszközökkel.

Modern stúdiónk tágas színpaddal, akár 20 kamerás közvetítéssel, különleges, ívelt LED fallal áll ügyfeleink rendelkezésére. Virtuális valóság megoldásainknak köszönhetően a kiállításokat és vásárokat részben vagy egészben az online térbe tudjuk költöztetni. Virtuális, brandingelhető standok, letölthető brosúrák, one-to-one videochat kiállító és érdeklődő között, virtuális konferenciaterem kiegészítő eseményekre, teljeskörű technikai supporttal.

Kongresszusokhoz, online workshopokhoz használható videokonferencia-eszközeink eltérő tulajdonságokkal bírnak kompatibilitásban vagy funkcionalitásban. Segítünk ügyfelünknek a projektjéhez szabottan legalkalmasabb eszközt integrálni a csomagba. Megoldásaink között megtalálhatóak mind a széleskörűen ismert alkalmazások – ZOOM, WebEx, Microsoft Teams –, mind az egyedi, dedikált megoldások.

Kezdje meg velünk élő és/vagy online rendezvénye előkészítését, maximális tervezhetőséggel, kellemetlen meglepetések nélkül!

Kép forrása: mvm.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences