Együtt az egészségügyért néven indít összefogást a Visual Europe Group. A kezdeményezés felületein online koncerteket, kulturális produkciókat lehet követni stúdióminőségben otthonról, cserébe pedig azt kérjük a nézőktől: támogassák a koronavírus elleni küzdelmet.

Összefogást indítunk a járványhelyzet miatt leginkább kitett és igénybe vett szektornak, az egészségügynek, amelynek kezében ott van mindannyiunk élete.

Az Együtt az egészségügyért koncertélményt, kulturális produkciókat kínál online felületein a legjobb hazai előadóművészek részvételével, stúdióminőségben. Cserébe pedig azt kérjük a nézőktől, támogassák a koronavírus elleni küzdelmet” – mutatja be az Együtt az egészségügyért kezdeményezés célját Botond Szabolcs, a szervező Visual Europe Group vezérigazgatója.

Az Együtt az egészségügyért Facebook, Youtube és Twitch oldalán a nézők az otthonukból élőben követhetik a Visual Europe Group professzionális stúdiójában adott koncerteket, kulturális előadásokat. Az online produkciókhoz minden esetben rendelünk egy önkéntes alapon működő, becsületkasszás adakozó funkciót is. Így a nézők, ahogy egy élő esemény esetében is jegyet vesznek, ebben az esetben is fizethetnek az élményért, önkéntes alapon.

Az adakozásból befolyt teljes összeget a koronavírus elleni küzdelemre fordítjuk. A jótékonysági kezdeményezés kiemelten támogatott szervezete a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítvány (OTP BANK, 11705008-29919907). De minden olyan, a felhívásra jelentkező egészségügyi szervezet számára szeretnénk segíteni, amely a jelenlegi járványügyi veszélyhelyzet elhárításán dolgozik.

A stúdió nemcsak zenei produkciók, hanem mindenféle előadóművészet felé nyitott: például felolvasóest, hangjáték is bővítheti a repertoárt. A helyszínen akár 20 kamera is rendelkezésre áll, produkciótól függően. A produkciók teljes technikai eszközparkját és személyi asszisztenciáját a Visual Europe Group látja el. A folyamatosan fertőtlenített helyszínen kizárólag a technikai stáb legszükségesebb tagjai segítenek személyesen a lebonyolításban, mivel a legtöbb eszköz távolról is üzemeltethető.

Támogatók, zenekarok, előadóművészek jelentkezését az info@egyuttazegeszsegugyert.hu email címen várjuk.

Természetesen alapvetően fontos számunkra a helyszín és a fellépők teljes biztonsága. Minden előadónak maximális védelmet nyújtunk a koncert előtt, alatt és a hazaúton is: gumikesztyűt, maszkot, fertőtlenített autót biztosítunk, sofőrrel. A művészek nem érintkeznek egymással és a helyszínen is plexivel választjuk el színpadjukat a stúdió többi részétől.

További információ a kezdeményezésről:

www.egyuttazegeszsegugyert.hu

www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/

info@egyuttazegeszsegugyert.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences