Egyesült a Visual Europe Group rendezvénytechnikai üzletága és a Leon Group AV technikai üzletága. A közös cég Visual Europe Production Kft. néven folytatja tovább a munkát, tulajdonosai a Visual Europe Zrt. és a Leon Group lesznek. A fúziónak köszönhetően létrejött rendezvénytechnikai cég stabil hátterének, tőkeerejének és egyesített szaktudásának köszönhetően nemzetközi viszonylatban is innovatív, versenyképes, megbízható szereplője lesz a piacnak.

Sziget Fesztivál, Női Kézilabda Final4, a 2016-ban rendezett 56-os emlékév fényfestései, Havasi-koncertek, hazai és nemzetközi konferenciák – a Visual Europe Group rendezvénytechnikai üzletága és a Leon külön-külön is meghatározó szereplője a magyar piacnak. Az általuk kivitelezett rendezvényeken évente több millió ember szórakozik, vagy éppen informálódik. Több mint 13 országban vannak jelen, munkatársaik száma eléri a 100 főt, 2018-as összesített árbevételük pedig meghaladja a 3,5 milliárd forintot. A két cég szeptembertől egyesülve folytatja a munkát, Visual Europe Production Kft. néven.

A fúzióval létrejövő vállalkozás Magyarország legnagyobb rendezvénytechnikai cégévé válik, amely tőkeerejének, stabil hátterének és egyesített szaktudásának köszönhetően nemzetközi viszonylatban is modern, versenyképes szereplő lesz.

Az összevonással létrejövő cég tulajdonosa a Visual Europe Zrt., valamint a Leon LTD Group lesz. „Az egyesüléssel hatalmas lépést teszünk előre: összeadódik a szakértelmünk, értékes tapasztalatunk. Közös erővel még professzionálisabbá, még tapasztaltabbá, még innovatívabbá válunk. Olyan céget kívánunk építeni, amelynek mindegy, hogy egy látványos show-t vagy egy nagy konferenciát valósít meg, mert ugyanazt a magas minőséget és páratlan szakértelmet hozza megbízhatóan, kiszámíthatóan. Az Ügyfeleink számára nyugalmat és biztonságot adunk” – vallja Botond Szabolcs, a Visual Europe Group ügyvezető igazgatója.

Akkor tudunk fejlődni és megfelelni a legmodernebb kihívásoknak, ha egységesítjük és egyszerűsítjük munkafolyamatainkat, valamint hatékonyabbá, szervezettebbé tesszük ügyfeleink kiszolgálását. A piaci kihívásokra csak egy választ adhatunk: a leginnovatívabbá kell válnunk. Ehhez természetesen megfelelő tőkére, a folyamatos tanuláshoz pedig elegendő munkaerő-kapacitásra van szükség. Ezt tudja biztosítani a Visual Europe Production” – fogalmaz az ügyvezető.

A fúzióval létrejövő vállalkozást professzionális menedzsment irányítja – ez jelentősen segíti a hazai növekedést és a külföldi terjeszkedést. A munkafolyamatok összefésülése megkezdődött, a tervek szerint ez év végéig le is zárul.

pályázatok
Update Cookie Preferences