A Visual Europe Group nem csak sok év tapasztalatának, de remek, elkötelezett csapatának is köszönheti piacon betöltött szerepét. Munkatársainkat bemutató sorozatunk aktuális részében Veres Gábor Key Account Manager mesélt a számára legkedvesebb, legérdekesebb feladatairól és élményeiről.

Mióta dolgozol a cégnél?

2021 márciusában csatlakoztam a céghez.

Milyen munkakörben?

Key Account manager pozícióban dolgozom.

Mit szeretsz legjobban a munkádban?

Alkotni, megvalósítani elképzeléseket, csapatban dolgozni. Látni azt, hogy egy terv, ami még először csak papíron, vagy csak fejben létezik, megvalósul, felépül, működik, és a végén a megrendelő elégedetten köszöni meg a munkánkat.

Mit jelent számodra a munkád?

Én magamra megoldásfókuszú emberként gondolok. Az ügyfél szeretne valamit – vagy van elképzelése a megvalósulásról vagy nincs –, és mi megoldásokat, lehetőségeket kínálunk neki, fogjuk a kezét a folyamat során és együtt létrehozzuk. A megvalósítás közben felmerülő problémákat, kihívásokat megoldani, kezelni kell. Ez az én feladatom, törekszem arra, hogy mindig legyen megoldás.

Melyik a legemlékezetesebb projekt, amelyben részt vettél?

Az elmúlt közel 20 évben, amióta a szakmában dolgozom, sok olyan projekt volt, ami emlékezetes maradt számomra. A legelső rendezvényem mindenképpen. Litkei Benedekkel, aki jelenleg is a kollégám, mentem ki egy rendezvényre még gyakornok koromban. Kis hangosítás, pár mikrofon, 2 projektor (az egyik backup), VHS(!!) bejátszó. Már majdnem mindent összeraktunk, amikor megérkezett a megrendelő és elkezdte kérdezgetni, hogy hol a 6 csiptetős mikrofon, a videókeverő és még jó pár dolog. Kiderült, hogy a NAGY kólás cég Kelet-Európai konferenciája lesz. Ezt elfelejtették mondani nekünk. Na ott, akkor megtanultam Benőtől a váratlan helyzetek kezelését és a megoldásra való törekvést. Mindent megoldottunk és flottul lement a buli. Nagyon szép köszönőlevelet kaptunk. De az is emlékezetes volt számomra, amikor technikus koromban, egy kollégámmal 14 tolmácskabint kellett elemenként felvinnünk egy szálloda galériájára és ott összerakni, beüzemelni mindet. A többezer lépcső megtétele után a kabinok összerakása már gyerekjáték volt. 😊 Az is emlékezetes volt számomra, amikor már vezetőként egy pesti szálloda tetején megrendezett rendezvény technikáját kellett kitalálnom.

Szerencsére sok emlékezetes projektben vehettem részt, és remélem még fogok is!

Mi lenne neked az álommunka?

Ezen még nem gondolkodtam. Azon szerencsések közé tartozom, akik szeretik azt, amit csinálnak. Mindenképpen emberekkel foglalkoznék, valamilyen szolgáltatás keretében. Talán utazásokat szerveznék filmes helyszínekre.

Mi a legkedvesebb emléked a céghez, munkatársaidhoz kapcsolódóan?

Még csak néhány hónapja dolgozom a cégnél, de azt érzem, hogy befogadtak a csapatba. A legjobb, hogy látom a kollégákon, hogy ha megoldandó feladat van, vagy valakinek szakmai kihívása, akkor számíthatunk egymásra, mindenki segítőkészen áll a másikhoz, és együtt mindig megtaláljuk a megoldást. Nagyon sokat lehet egymástól tanulni.

Mik a legfontosabb szakmai céljaid a közeljövőben, meddig szeretnél eljutni?

Szeretném a cég növekedését, folyamatos fejlődését segíteni, és magam is új kihívásokat, szakmai fejlődési lehetőségeket találni a munkámban. Nyitott vagyok új helyszínek beindítására, saját csapat irányítására, akikkel együtt csinálhatunk nagy, látványos rendezvényeket.

Mivel töltöd szívesen az idődet, ha nem dolgozol?

Legszívesebben a családommal vagyok, kirándulunk, biciklizünk, társasozunk, élvezzük az együtt töltött időt. Szeretném a sportot is újra életem részéve tenni, felkészülnék egy újabb Spartan Race-re.

pályázatok
Update Cookie Preferences