A Visual Europe Group nemcsak sok év tapasztalatának, de remek, elkötelezett csapatának is köszönheti piacon betöltött szerepét. Munkatársainkat bemutató sorozatunk aktuális részében Vámossy Viktória key account manager mesél a számára legkedvesebb, legérdekesebb feladatairól és élményeiről.

Mióta dolgozol a cégnél?

2022 januárjában kezdtem dolgozni a cégnél.

Milyen munkakörben?

Key Account Manager pozícióban tevékenykedem.

Mit szeretsz legjobban a munkádban?

Szeretem, hogy folyamatos pörgés van, látványos, innovatív projekteket lehet végrehajtani a kollégák szaktudásának és az itt lévő eszközöknek köszönhetően. Mind a televíziós, stúdiós produkciók, mind a sportesemények közel állnak hozzám, ezért is jó dolog ezekben a projektekben rész venni.

Mit jelent számodra a munkád?

Mivel elég sok időt töltök munkával, fontos, hogy jól érezzem magam benne, meglegyen a kihívás és a motiváció.

Melyik a legemlékezetesebb projekt, amelyben részt vettél?

Korábban a sok nemzetközi sportesemény közül a 2017-es FINA Vizes Világbajnokság volt számomra a legemlékezetesebb projekt, egyben a legnagyobb kihívás. Itt a műsorgyártási- és rendezvénytechnikai folyamatok értékesítési folyamatában vettem részt, illetve nemzetközi televíziós csatornákkal szerződtem műsorgyártási szolgáltatásokra. A VB előkészületeként a riói olimpiára is kijutottam egy kis csapattal, hogy tanulmányozzuk az eseményt, ami rendkívüli élmény volt számomra.

Mi lenne neked az álommunka?

Nemzetközi utazási irodák kínálatának tesztelése. De a realitásokat figyelembe véve, mindig is az értékesítésnek, account managementnek azt a szegmensét kerestem, ami kifejezetten érdekes számomra és a rendezvénytechnikában megtaláltam ezt.

Mi a legkedvesebb emléked a céghez, munkatársaidhoz kapcsolódóan?

Érkezésemkor mindenki nagyon pozitívan, segítőkészen fogadott a cégnél, ezért úgy érzem, viszonylag gyorsan sikerült beilleszkednem.

Mik a legfontosabb szakmai céljaid a közeljövőben, meddig szeretnél eljutni?

Korábbi pozícióimban főként értékesítésben, ügyfélmenedzsmentben szereztem gyakorlatot, itt sokkal több műszaki ismeretre van szükség, ebben szeretnék előre lépni. Az előző években másoddiplomaként elvégeztem a Széchenyi Egyetem Sportdiplomáciai képzését, ezt a tudást szeretném majd ötvözni az itt megszerzett ismeretekkel, egy olimpián jó lenne ezt hasznosítani.

Mivel töltöd szívesen az idődet, ha nem dolgozol?

Nagyon szeretek sportolni: falat mászom, télen snowboardozom, nyáron wakeboardozom vagy SUP-ozom. Van egy kutyám, szabadidőmben vele foglalkozom, illetve szeretek utazni, kirándulni, filmet vagy sorozatot nézni, barátokkal találkozni.

pályázatok
Update Cookie Preferences