A Visual Europe Group nemcsak sok év tapasztalatának, de remek, elkötelezett csapatának is köszönheti piacon betöltött szerepét. Munkatársainkat bemutató sorozatunk aktuális részében Majer Péter Key Account Manager mesélt a számára legkedvesebb, legérdekesebb feladatairól és élményeiről.

Mióta dolgozol a cégnél?

2017 óta.

Milyen munkakörben?

A Key Account Managerek díszes társaságát erősíthetem.

Mit szeretsz legjobban a munkádban?

A változatosságot és a kreativitást ötvözhetjük a technika fejlődésével. Mindig tudunk újat tanulni és mutatni is.

Mit jelent számodra a munkád?

A munkám a hobbim. A legjobb része az a feladataimnak, mikor megkeresnek egy elképzeléssel és azt a keretekhez mérten szakmailag maximalizáljuk az eredmény érdekében. Nemcsak robotként kivitelezzük, megvalósítjuk, hanem együtt alakítjuk.

Melyik a legemlékezetesebb projekt, amelyben részt vettél?

Legkedvesebb rendezvényeim közé a nemzetközileg szervezett események tartoznak, online-hibrid-offline kategóriában egyaránt. Ezek közül volt egy felszabadultabb, amelyet egy mobilszolgáltató szervezett: a Várkert multifunkcionális termének lehetőségeit kihasználva igazi bulizónává alakítottuk a teret egy teljes hétvégére.  A terem falába épített LED-ek animációkkal fokozták a decibeleket és fényshow-kat. Nappal kiegészítő programok tették teljessé az élményt a táncolni kevésbé vágyóknak.

Mi lenne neked az álommunka?

A Rák- és a Baktérítő közötti területen, tenger, vagy óceán partján búvároktatóként, esetleg víz alatti videós-fotósként élni.

Mi a legkedvesebb emléked a céghez, munkatársaidhoz kapcsolódóan?

Sok kedves és vicces szituációkat éltünk már meg együtt, de talán a legkedvesebb, mikor a koronavírus-járvány első napjaiban, a cég minden tagja egy emberként, sőt egy családként teljes erőbedobással kereste a megoldást, hogy fent maradjunk és együtt maradjunk.

Mik a legfontosabb szakmai céljaid a közeljövőben, meddig szeretnél eljutni?

A technika és a megoldások terén kifogyhatatlan lehetőségek vannak. Szeretném mindig, minden munkámat a lehető legjobban, a legjobbra tervezni, kivitelezni. Az elégedett megrendelők mosolya nekem a cél.

Mivel töltöd szívesen az idődet, ha nem dolgozol?

Szeretek kikapcsolódni, barátokkal tölteni az időt. A családalapítás még tervezés alatt van, de addig is újra bevezetem a sportot a napi rutinjaimba és kulturális rendezvényeinken is aktív résztvevőként szeretek jelen lenni. Az utazás, búvárkodás is nagy kedvencem.

pályázatok
Update Cookie Preferences