Azt valljuk, hogy a Visual Europe Group legnagyobb értéke a tehetséges, szakmailag felkészült és elkötelezett csapat. Ezért új sorozatot indítunk, melyben bemutatjuk munkatársainkat. Elsőként Hyl Ferenc Mátyás fix install technikussal beszélgettünk, aki a legszerencsésebb dolognak azt tartja, hogy az AV technika a munkája mellett a hobbija is, így elmondhatja magáról: imádja, amit csinál.

// Mióta dolgozol a cégnél? Milyen munkakörben?

2019 szeptemberében kezdtem a Visual Europe Projectnél a fix install csapatban a technikusi brigádot erősítve.

// Mit szeretsz legjobban a munkádban?

Az AV technika a hobbim mellett a munkám is, és talán azt mondhatom el a legjobb dolognak, hogy imádom, amit csinálok.

// Mit szeretsz legjobban a cégben?

Minden szempontból nézve a lojalitás. Legyen szó a cég bármely területéről, eltekintve attól, hogy ki milyen pozícióban van, mindig az összetartás és a közös cél az első. Bármilyen kérdésem is merült fel valaha, legyen az szakmai vagy éppen információvágy, soha nem találtam süket fülekre.

// Mi az, amin szerinted érdemes lenne még javítani?

Mindenképp az egyéni képzések bevezetése, hogy mindenki megtalálja ebben a sokrétű munkakörben a saját maga erősségét és abban fejlődjön – nemcsak profivá, hanem a legprofibbá!

// Melyik a legemlékezetesebb projekt, amelyben részt vettél?

Nem tudnék egyet kiemelni a sok közül, hisz mindegyik a maga módján nagyon jó élmény volt. De a legközelebb a szívemhez a Groupama Aréna rendezvénytermének átalakítása áll, hihetetlen gyors project volt, élveztem azt a találékonyságot és a hirtelen ötletekből végül kialakult gyors és precíz munkát, amivé vált.

// Mi a legkedvesebb emléked a céghez, munkatársaidhoz kapcsolódóan?

Egy hosszú hét után hirtelen a semmiből kerekedett péntek esti szűk csapatépítő buli, amin igazán megmutatkozott, hogy nem csak munkatársakkal, hanem barátokkal vagyok körülvéve.

// Mik a legfontosabb szakmai céljaid a közeljövőben? 

Ebben a szakmában csak a folyamatos fejlődéssel lehet profin teljesíteni. A közelmúltban találtam meg az erősségeimet, amivel ebben a szakmában érvényesülni tudok, ezeket szeretném most a legmagasabb szintekre növelni. Főként egyéni képzésekkel teszem ezt.

// Mivel töltöd szívesen az idődet, ha nem dolgozol?

A privát, kicsi moziszobámat tökéletesítgetem jelenleg, emellett a családommal és barátaimmal való kikapcsolódás az, amivel szívesen töltöm az időmet.

// Ajánlanád másoknak is a céget munkahelyként? Ha igen, miért?

Igen, főleg azoknak, akik hosszú távra szeretnének elhelyezkedni ezen a téren. Mert nemcsak Magyarország legprofibb csapatát erősíthetik, hanem ezt még jó hangulatban is tehetik!

pályázatok
Update Cookie Preferences