Azt valljuk, hogy a Visual Europe Group legnagyobb értéke a tehetséges, szakmailag felkészült és elkötelezett csapat. Ezért sorozatot indítottunk, melyben bemutatjuk munkatársainkat. Ezúttal Gégény Anna pénzügyi asszisztens mesél arról, milyen kihívásokat jelentenek az egyik legnagyobb hazai rendezvénytechnikai, valamint AV technikai cégcsoport back office feladatai. Stabilitás, törekvés, ambíció – számára ezt jelenti a Visual Europe Group.

// Mióta dolgozol a cégnél?

2016 szeptemberében csatlakoztam a céghez. Voltam pár interjún, de a Visual Europe Groupnál éreztem egyedül azt: itt szívesen dolgoznék.

// Milyen munkakörben tevékenykedsz?

Pénzügyi asszisztens vagyok.

// Mit szeretsz legjobban a munkádban?

A munkaköröm ugyanannyira kiszámítható, mint amilyen változatos. Az ad-hoc feladatok megszakítják az olykor kissé monoton munkafolyamatokat, a váratlanul jött feladatok után pedig jól tud esni a rutinmunka. Szeretem, hogy új dolgokat, rendszereket, programokat tanulhatok meg, szeretem mikor egy új folyamat megtanulása után már magabiztosan mozgok az adott területen. Szeretem, hogy a munkám kommunikációt igényel.

// Mit szeretsz legjobban a cégben?

Leginkább a stabilitását, a törekvéseit és az ambíciót. Szeretem, hogy kötetlen és szigorú egyben. Nemcsak szakmai fejlődésre ad lehetőséget, hanem az életről is sokat tanultam ebben a csapatban. Szeretem a cég hangulatát, a kollegális és emberi kapcsolatok sokszínűségét. Hasonlít egy nagy családhoz, mindenkinek megvannak a maga feladatai, szerepei, státusza. Kiemelném a segítőkészséget, az összetartást és az együttműködést, amit általában, de a közelmúlt nehéz időszakaiban különösen tapasztaltam. Szeretem, hogy nemcsak új kollégáim, de új barátaim is lettek.

// Melyik a legemlékezetesebb projekt, amelyben részt vettél?

Az elmúlt 4 évben 5 új program / rendszer kezelését tanulhattam meg, ezek mind emlékezetes és sikeres „projektek” voltak számomra.

// Mi a legkedvesebb emléked a céghez, munkatársaidhoz kapcsolódóan?

Minden egyes évindító, csapatépítő, főzőverseny, nyárköszöntő buli hatalmas élmény volt! Nagyon megható volt, amikor az egyik évindító partyn szülinapi meglepetéssel leptek meg a kollégáim. Különösképpen mély nyomot hagytak Endrődy Tamás kollégám táncjátékai! Míg élek, nem felejtem! 😀

// Melyek a legfontosabb szakmai céljaid a közeljövőben?

Fejlődni, tanulni soha nem árt, hiszen a világ is folyamatosan fejlődik. Célom, hogy tartsam a lépést azokon a területeken, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a munkámmal és pozíciómmal elégedettek legyenek, és én is elégedett legyek.

//Mivel töltöd szívesen az idődet, ha nem dolgozol?

A szabadidőmet elsősorban a gyerekeimmel töltöm. Ezen felül nagyon szeretem a barátaimmal közös programokat, a világmegváltós, mély beszélgetéseket.

// Ajánlanád másoknak is a céget munkahelyként? Ha igen, miért?

Igen, mindenképpen ajánlanám, hiszen egy szakmailag elismert, stabil, fejlődő és bővülő cég, amely lehetőséget ad az egyéni fejlődésre is.

pályázatok
Update Cookie Preferences