Azt valljuk, hogy a Visual Europe Group legnagyobb értéke a tehetséges, szakmailag felkészült és elkötelezett csapat. Munkatársainkat bemutató sorozatunk mostani részében a Corporate Events Hangtechnikai szakmai vezetőjével, Galambos Tamással beszéltünk arról, mit szeret a csapatban és a munkájában.

Mióta dolgozol a cégnél?

Tavaly augusztusban léptem be a Visual Europe Production csapatába.

Milyen munkakörben munkálkodsz?

A Corporate Events Hangtechnikai szakmai vezetője vagyok.

Mit szeretsz a legjobban a feladataid közül?

Azt találom a legizgalmasabbnak, amikor az ügyfeleinktől beérkező megkeresések, igények teljes körű megvalósítását kitaláljuk; ahogy eseményre szabva rakjuk össze ilyenkor a teljes rendszert.  Amikor pedig mindez megvalósul, és a megbízóink is elégedetten zárják a közös munkát, az a legnagyobb öröm számomra. 

Mit jelent számodra a Visual Europe Group-nál betöltött szereped?

A személyiségem kicsit olyan, mint egy négyzetrácsos füzet; rendszerben és rendezetten működök a legjobban, ebben a munkában pedig ez folyamatosan megélhető számomra.

Melyik a legemlékezetesebb projekt, amelyben részt vettél?

Többet is tudok említeni, például a 2017-es Havasi Európa Turné, aminek minden állomásán tagja voltam a hangtechnikusi csapatnak. 

Ezelőtt a József Attila Színházban dolgoztam, mint hang- és videótár vezető. Az első komoly előadás, ami nagyon megmaradt bennem, a Pápanő című musical volt. Aztán jött a “Macskafogó”, a “Balfácánt vacsorára” Koltai Róberttel, akivel régóta baráti kapcsolatot ápolok. Nagyon élveztem a “Mici néni két élete” című produkciót is, Esztergályos Cecília főszereplésével, vele is baráti viszonyban vagyunk. Ugyanígy, a Domony-völgyben készült, Meskó Zsolt által rendezett Aranyló fia című előadás is meghatározó projekt volt az életemben: Zsolt miatt volt anno egy komoly váltás az életemben, aminek köszönhetően specifikusan a hangtechnikával kezdtem el foglalkozni.

Mi lenne álmaid munkája?

Egy kis bár üzemeltetése az olasz vagy görög tengerparton, ahol esténként élő zene szólna.

Mi a legkedvesebb, a céghez, a munkatársaidhoz kapcsolódó emléked?

Hamar befogadott a csapat és ez jól esett.

Mik a legfontosabb szakmai céljaid a közeljövőben?

Egyértelműen a nagyobb / nemzetközi projektekben való részvétel – olyan, Aréna méretű bulikra gondolok, amiknek a tervezése, kivitelezése is a kulturális élmény megteremtését célozza.  

Mivel töltöd szívesen az idődet, ha nem dolgozol?

Utazás. Barátokkal túra, bicikli, kutyasétáltatás.

pályázatok
Update Cookie Preferences