Visual Europe Project üzletágunk kollégái nemrégiben Barcelonában jártak az ISE 2022 kiállításon, amely a világ legnívósabb, AV technológiákhoz és integrált rendszerekhez kapcsolódó szakmai eseménye. Úgy tapasztaljuk: az egyedi igényekre szabott, automatizált, kényelmes és energiahatékony megoldásokra jelentős a kereslet az okos épület rendszerek piacán, ahol a Project egyaránt jelen van Smart Building és Smart Home fejlesztésekkel.

Több mint 1000 kiállítóval és 80 000 látogatóval az ISE Barcelona a világ egyik legnagyobb, AV technológiákhoz, integrált rendszerekhez, okosépület-megoldásokhoz kapcsolódó szakmai eseménye. Mivel fontos számunkra, hogy megismerjük az iparág jelenének és jövőjének trendjeit, újdonságait annak érdekében, hogy ügyfeleink számára mindig a legjobbat nyújthassuk, a Visual Europe Project több munkatársa is személyesen látogatta meg a kiállítást. Kollégáink Smart Building és Smart Home fejlesztésekben egyaránt otthon vannak, így számos szakmai újdonságot fedezhettek fel a rangos szakmai találkozón.

Új technológiák, eszközök

Kollégáink tapasztalatai szerint a személyes részvétel a koronavírus-világjárvány miatt kimaradt két év után különösen fontos. A látogatóknak jó újra üdvözölni az ismerősöket, új kapcsolatokat építeni az iparágon belül. Az új technológiák, eszközök megismerése is lényegesen hatékonyabb így.

Egy ilyen rendezvényen lehetőség van konkrét üzletek egyeztetésére, megkötésére is, valamint a meglévő problémák kezelésére, a partnerek részéről felmerülő kérdések tisztázására. Lehetőség nyílik az adott partner felsővezetői, menedzsmentjei felé is kommunikálni, a korábbi vagy aktuális nagyobb munkáinkról tájékoztatást adni.

Izgalmas iparági trendek

Az iparágban számos olyan trendet is láthattunk az ISE-n, amelyre érdemes odafigyelni. A LED falak esetében az egyre kisebb felbontás kezd uralkodóvá válni. Továbbra is hódít az interaktív kijelzők és a kioszk jellegű, például a kiskereskedelemben is megjelenő display-ek széles palettája. A Smart Home terület számottevő növekedést mutat: számos kicsi, de új kiállító cég jelent meg.

A fogyasztók részéről is több olyan információt, tippet, javaslatot kaptunk, amelyet hatékonyan be lehet csatornázni a termékfejlesztésben is. Smart Building fejlesztésünk célja ugyanis az, hogy az okos épületekkel a jövő kényelmét hozza el a felhasználóknak, egyedi igényekre szabott, automatizált, kényelmes és energiahatékony megoldásokkal.

pályázatok
Update Cookie Preferences