2020 legbefolyásosabb európai rendezvényipari szereplőit keresi a tekintélyes Kongres Magazine. A technológiai kategória jelöltjeinek listáján helyet kapott Fazakas F. János nemzetközi értékesítési igazgatónk is.

Projektjeikben felvonultatják a legizgalmasabb rendezvényipari újdonságokat, a leginnovatívabb megoldásokat, sokat tesznek a rendezvényipar népszerűsítéséért, elismertségének növeléséért és kijelölik a jövő fejlődési irányait – így írja le a Kongres Magazine a rendezvényipar legbefolyásosabb szereplőit.

Az európai rendezvényipar tekintélyes kiadványa idén is több kategóriában választja meg a legfontosabb személyeket. Rendkívüli megtiszteltetés, hogy a technológiai kategóriában a Visual EuropeProduction nemzetközi értékesítési igazgatója, Fazakas F. János is a jelöltek között szerepel.

A „Most Influential People 2020” elismerésről a közönség szavazhat – kérjük, támogassa voksával kollégánkat! Szavazni ITT lehet.

„Hatalmas megtiszteltetés egy ilyen listára felkerülni, ugyanakkor szeretném leszögezni, hogy azt gondolom, ez nem nekem, hanem az egész csapatunknak szól. Nagyon nehéz év van mögöttünk, minden eddiginél nagyobb kihívásokkal kellett szembenéznünk és messze még a vége. Alkalmazkodni a helyzethez, ez az, amiben a legjobbak vagyunk. Felemelő érzés, hogy most már nem csak hazai, de nemzetközi szakma is elismerését is kivívtuk.” – fogalmaz Fazakas F. János a jelölés kapcsán. Kiemeli: örömtelinek tartja, hogy több olyan fontos rendezvényipari szereplő is van a jelöltek között, akivel a Visual Europe Group is szorosan együttműködik.

Közéjük tartozik Békefi Anna, a Budapesti Kongresszusi Iroda szakmai vezetője, aki munkatársaival együtt az elmúlt hónapokban rengeteget tett az iparág életben maradásáért, vagy éppen Dobos Zsófia, annak a BO Live Branding Agency-nek a képviseletében, amellyel a Visual Europe Group megvalósította az idei év legnagyobb iparági összefogását, a Power Of Live Events kezdeményezést.

pályázatok
Update Cookie Preferences