A Visual Europe Group stúdiójából jelentkező Együtt az Egészségügyért jótékonysági kezdeményezés 2020 márciusi indulása óta több mint egy tucat programnak adott otthont, több mint 260 000 embert ért el és több millió forint adományt gyűjtött a magyar egészségügyi intézményeknek.

I LOVE RETRO FESZTIVÁL, Horányi Juli, a PASO vagy Szirtes Edina Mókus koncertje, Danny Blue mentalista show-ja, Náksi Attila és a Trollfoci estje, a Heim Pál Gyermekkórház Szivárvány Gyermeknapja – csak néhány példa a programok közül, melyeknek a Visual Europe Group stúdiója adott otthont az Együtt az Egészségügyért márciusi indulása óta.

A kezdeményezést cégünk hívta életre a koronavírus-járvány idején. Koncertélményt, kulturális produkciókat kínálunk online felületeinken a legjobb hazai előadóművészek részvételével, stúdióminőségben. Az akció egyszerre szórakoztat, edukál és segítséget nyújt, mert a programokért cserébe azt kéri a nézőktől, támogassák a koronavírus ellen küzdő magyar egészségügyet.

Kiemelten támogatott szervezetként segítettük már a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt, valamint a Heim Pál Gyermekkórházat támogató Gyermekkor Alapítványt is. Összesen mintegy 260 000 embert értek el a közvetítések, a támogatók pedig direktben, a megadott egészségügyi intézmények számlaszámára utalva több millió forintot adományoztak a magyar egészségügynek. A Heim Pál Gyermekkórház a Semmelweis-napon oklevéllel ismerte el munkánkat.


A stúdió nemcsak zenei produkciók, hanem mindenféle előadóművészet felé nyitott: például felolvasóest, hangjáték is bővítheti tovább a repertoárt. A helyszínen akár 20 kamera is rendelkezésre áll, produkciótól függően. A produkciók teljes technikai eszközparkját és személyi asszisztenciáját a legnagyobb hazai rendezvénytechnikai szereplőként a Visual Europe Group látja el. A folyamatosan fertőtlenített helyszínen kizárólag a technikai stáb legszükségesebb tagjai segítenek személyesen a lebonyolításban, mivel a legtöbb eszköz távolról is üzemeltethető” – tájékoztat Marton Tamás, a Visual Europe Production operatív igazgatója.

További információ:
www.facebook.com/egyuttazegeszsegugyert/
info@egyuttazegeszsegugyert.hu

pályázatok
Update Cookie Preferences