Stáb

VEGroup technikai csapata

70 fős technikusi csapatunk lefedi a teljes rendezvénytechnikai palettát. A rendezvényekre idegen nyelveken beszélő technikusokat delegálunk, akik mindig a saját szakterületükön dolgoznak, de belső képzéseinknek köszönhetően megfelelő rálátással rendelkeznek a többi szakterületre is, így biztosítva a gyors, rugalmas munkavégzést. A technikai csapatunkkal szemben belső szabályzataink szigorú működést követelnek meg. Technikusaink részt vesznek a rendezvények előkészítésében, megtervezésében, továbbá elvégzik a technikai eszközök üzemképes állapotban tartását és karbantartását.
Minimum 5-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező technikai stábot biztosítunk, akik magas szintű szakmai tudásuk mellett ismerik és gyakorlattal rendelkeznek az üzleti, protokolláris és nemzetközi rendezvények lebonyolításában.
Folyamatos szakmai továbbképzéseinknek köszönhetően kiváló ügyfél, előadó és fellépőkezelési gyakorlattal rendelkeznek. Felvételi és kiválasztási folyamat során, a szakmai kompetenciák mellett kiemelten fontos szempont a kiemelkedő problémamegoldó készség. Technikusaink nem csak szakmailag, de megjelenésben és viselkedésben is nagyon szigorú standerdek alapján dolgoznak. Büszkék vagyunk rá, hogy személyi állományunk – kivétel nélkül – kizárólag a szakmájuk iránt elkötelezett és projektjeinket legmagasabb szintű szakmai alázattal véghez vivő alkalmazottakból áll.

Hangtechnikusaink konferenciákon, fix rendezvényhelyszíneken, hazai és nemzetközi színházi produkciókban és koncerteken átlagosan 5-10 éves tapasztalattal rendelkeznek.

Fénytechnikusaink 6 – 20 éve a szakmában dolgoznak, üzleti rendezvényeken, színházi előadásokon, koncerteken egyaránt rengeteg tapasztalatra tettek szert. Legyen szó bármilyen kihívásról, garantáltan a legmagasabb szakmai színvonalon valósítják meg.

Videótechnikusaink 10-15 éves szakmai múlttal lefedik a teljes videótechnika területét, egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek a látványos kreatív videótechnikai megoldások lebonyolításában és szakmai előadások precíz kivitelezésében.
Minden szakágban angolul szóban és írásban tárgyalóképes tudással rendelkező technikusokat biztosítunk. A szakágakban 1-1 fő technikus a technikusi szint tetején helyezkedik el. Nem csak, mint technikus tudja támogatni a munkát, de szakágát képviselve a technikai menedzser munkáját nagyban tudja segíteni, akár kreatív, akár műszaki kivitelezés oldalról.