Okos tárgyaló

“Okos ” jelzővel ma már elég sok mindent illetünk

Miért pont az irodánk maradjon ki ebből?! De mire gondolunk, ha egy okos irodáról beszélünk?! – Jó reggelt! köszöntéssel és egy meleg kávéval vár minket az asztalunknál mire beérünk?

Itt még nem tartunk. De bátran kijelenthetjük, hogy minden egy gombnyomással vezérelhető. Képzelje el, hogy munkába menet már beállíthatja az iroda hőmérsékletét. Cégünk azon dolgozik, hogy az iroda magas szintű komfortélmény biztosítson, együtt éljen a dolgozóval. Fényerő szabályozás, asztalonkénti megvilágítás és levegő minőség-érzékelők mind olyan extrák, amik észrevétlenül szolgálják az iroda dolgozóit.

Cél, hogy minél alacsonyabb legyen az energia fogyasztása. Az ökológiai lábnyomunk csökkentése. Legmodernebb megoldásokkal támogatja a dolgozókat a hatékony munkavégzésben. Egy okos tárgyaló esetében a jól megválogatott és ügyesen elrejtett beépített eszközök támogatják a hatékony információáramlást.

Például a megbeszélésen résztvevők rá tudjanak csatlakozni a különböző interaktív eszközökre. Egy videókonferencián keresztül nemzetközivé tehetjük megbeszélésünket. Lehet látni, hallani, és megtudnak osztani egymással digitális tartalmakat.

Az egyszerű és gyors vezérlés érdekében az összes funkció vezérlését érintőképernyős panellel oldjuk meg. Ezzel irányíthatjuk az árnyékolást, ki-, be kapcsolhatunk eszközöket, hangerő szabályozást és a többi digitális eszközt. Ha egy videó kapcsolatot kezdeményezünk, ami automatikusan felépíti a kapcsolatot, bekapcsolja a kijelzőket, leereszti a redőnyt és bekapcsolja a megfelelő világítást.

Visual Europe Group - We create

Kövessen minket a közösségi médiában!

Hírek, képek, videók, érdekességek naponta!

Kövessen minket a közösségi médiában!

Hírek, képek, videók, legfrissebb tartalmak azonnal!