Szavazástechnika

Reply IQ vezeték nélküli szavazórendszer

Szavazórendszer – vezeték nélküli interaktív eszköz!

Vezeték nélküli szavazórendszerünk segítségével információt szerezhet, játékos vetélkedőt bonyolíthat le, professzionális eszközként használhatja közgyűlésén, de akár egyedi elképzeléseit is megvalósíthatja egy igény szerinti programmal. Rendezvények kiegészítő eszközeként, de akár főszereplőjeként is tökéletes eszköz a Reply IQ szavazórendszer.  

Az interaktív vezeték nélküli szavazórendszer használata mindenhol ajánlott, akár kisebb, vagy nagyobb számú résztvevők véleményét, állásfoglalását kell figyelembe venni. A kézfelemelés helyett kényelmes, gyors és a felhasználó igényekhez igazodó szavazórendszer alkalmazására van mód, amelyek a szavazás egészének valamennyi fázisát összesítik és elemzik, azokat pedig tetszőleges formába exportálva teszik alkalmassá egy további feldolgozáshoz.

A vezeték nélküli szavazórendszer használata rendkívül egyszerű, rengeteg hasznos, és érdekes funkcióval bír. Partnereink nagy megelégedéssel használják. Az évek során szakembereink rengeteg helyzetben és megoldásban segítették őket, így bátran ajánljuk magunkat, hiszen nem csak megoldást, de ötleteket is tudunk kínálni önnek.

Vezeték nélküli szavazórendszerünk igen széles körben elterjedt eszköz, hiszen az egyszerű feleletválasztástól kiindulva a kvízjátékokon át, az összetett és pontos lebonyolítást igénylő közgyűlések szolgálatába is állítható.

Reméljük honlapunk segítségével érdekes információkhoz jutott vezeték nélküli szavazórendszerünkről, természetesen kollégáink várják megkeresését, hogy további kérdésire is választ kaphasson.

Vissza

"A Visual Europe Group a vezető gyártókkal szoros kapcsolatban áll, így a legmagasabb minőségi szintet garantálja megrendelőinek"

Legfrissebb

BÉT50

Visual Europe az 50 legsikeresebb hazai vállalat között!

Tovább

Újdonságunk a Barco Mistrip kapunk!

Tovább

Új üzletágigazgatónk - Marton Tamás

Interjú Marton Tamással cégünk üzletágigazgatójával

Tovább

Final 6 Mapping - Dagály Úszóaréna

Tovább