LED falak

Eszközeink között moduláris beltéri, kültéri és kreatív LED falak is megtalálhatóak. A típusonként eltérő tulajdonságokkal rendelkező LED falak a rendezvényeken felmerülő igények széles spektrumát fedik le. Különböző méret, súly, felbontás, felépíthetőség jellemzi őket, ezért a tartalomjegyzék segítségével próbálunk segíteni, hogy az alapvető tulajdonságokat megismerhesse, és kiválaszthassa a legmegfelelőbb LED falat rendezvényére.
A legfőbb közös jellemzőjük, hogy vagy színpadra állítva, vagy függesztve, de tartószerkezetet igényelnek.
Fényerejüket és képminőségüket tekintve első osztályú eszközök. Moduláris felépítésüknek köszönhetően a kreatív megoldások eszközei lehetnek, kifejezetten alkalmasak erre a Barco termékei, a Mipix, és a MiStrip. Egy modult, kockát, vagy pálcát nézve még nem biztos, hogy sikerül elképzelni azt, amit ezekkel az eszközökkel meg lehet valósítani, ezért segítségképpen képekkel is illusztráljuk a lehetséges megoldásokat, valamint folyamatosan frissülő youtube csatornánkon is érdekes videókat találhat.

Vissza

"A Visual Europe Group a vezető gyártókkal szoros kapcsolatban áll, így a legmagasabb minőségi szintet garantálja megrendelőinek"

Legfrissebb

BÉT50

Visual Europe az 50 legsikeresebb hazai vállalat között!

Tovább

Újdonságunk a Barco Mistrip kapunk!

Tovább

Új üzletágigazgatónk - Marton Tamás

Interjú Marton Tamással cégünk üzletágigazgatójával

Tovább

Final 6 Mapping - Dagály Úszóaréna

Tovább