Szűrők:

Az Elbai Filharmónia megnyitója

Január 11. éjszakáján eljött a várva várt pillanat. A megnyitó minden várakozást felülmúló produkcióval kezdődött és az élő koncertet valós idejű látvánnyal kísérte.

A csapat külön erre a célra fejlesztett algoritmusa a koncert 64 élő csatornáját varázsolta vizuális látvánnyá. A látvány lenyűgöző volt az "épületre írt zene" kíséretében Hamburg legújabb építészeti gyöngyszemének falain.

Erre az alkalomra 27 projektor 800,000 ANSI lument vetített összesen 17,400 x 2,160 pixel felbontásban. Több mint 800 fénytechnikai eszköz állította elő a show effektjeit.

A Jerry Appelt tervezte fény design a PRG Best Boys, Icon Beams, Clay Paky Mytos valamint több mint 500 SGM LED fényforrást használt. A videó tartalmat az Offenbach design ügynökség készítette, amíg a Madhat vetített a falakra négy Panasonic 31K lézer valamint három Barco 40K projektorral. A produkcióért, a Beacon nevű hamburgi iroda felelt. A szervezés kivitelezésében Entertainment Technology Concepts (ETC), Laserfabrik and kölnton működött közre.

 

Vissza Előző Következő

Technikai eszközök

 

We create