Rólunk

Legyen szó rendezvénytechikai bérlési szolgáltatásról vagy AV installációkról a Visual Europe Group mint Magyarország legnagyobb szolgáltatója a megfelelő partner Ön számára.

A vizualitás szerves része a mindennapjainknak: a mobiltelefonok kijelzőitől kezdve az egyre színesebb dizájn megoldásokig formák és színek játékával találkozunk mindenhol. Ebben a környezetben különösen nehéz megjelenésében izgalmas, maradandó rendezvényeket szervezni. A Visual Europe Group munkatársaiként hiszünk benne, hogy egy rendezvény akkor lehet igazán emlékezetes, ha valódi vizuális élményt kínál a résztvevőinek.

Ez az az élmény, amit partnereinknek kínálunk. 

Saját tulajdonú, nagyméretű kül- és beltéri kivetítőinket, LED-falainkat, videó- és hangtechnikai eszközparkunkat szakképzett munkatársaink telepítik és kezelik. Így gyakorlatilag minden eszköz és erőforrás a rendelkezésünkre áll, amivel egy rendezvényt igazán látványossá, emlékezetessé tehetünk.

Nem hiszünk a standard megoldásokban: partnereinkkel közösen tervezzük meg a vizuális megjelenést és a hangtechnikai igényeket. Az így létrehozott terv kivitelezését viszont teljes körűen magunkra vállaljuk, egészen a rendezvény lezárásáig.

Eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük: lépést tartunk a vizuális és a hangtechnika fejlődésével. A technika mellett munkatársainkat is folyamatosan képezzük, hogy az új technológiák, megoldások használatával már azok megjelenésekor tisztában legyenek.

Így áll össze az élmény, ami különlegessé teheti a legegyszerűbb, legkisebb rendezvényt is.

Telephelyünk

1044 Budapest, Óradna u. 11

Email

Idővonal - Mérföldkövek

  • 2002 - Az AV Control Kft. megalapítása

  • 2003 - A DCN Rental Kft. megalapítása

  • 2015 - A Visual Europe alapítása

  • 2016 - A három cég egyesüléséve megalakul a Visual Europe Group

Csapatunk

BOTOND Szabolcs
Vezérigazgató

Kapcsolat

Vida István
Operatív és Pénzügyi Igazgató

Kapcsolat

Marton Tamás
Bérlés Üzletág igazgató

Kapcsolat

Elcsics László
Logisztikai vezető

Kapcsolat

Hódi József
Fix telepítések

Kapcsolat

Kenesei Kálmán
Fix telepítések

Kapcsolat

Smigura Gábor
Projektmenedzser

Kapcsolat

Perge Attila
Projektmenedzser

Kapcsolat

Dunai-Kovács Tamás
Projektmenedzser

Kapcsolat

Magyar Péter
Projektmenedzser

Kapcsolat